Slučaj obitelji Čeliković: Htjeli pomoći zetu, sad ih spašava Živi zid

0
Sead Čeliković sa suprugom
Sead Čeliković sa suprugom

Živi zid je u svibnju posjetio labinsku obitelj Čeliković te o tome objavio video zapis na svojoj internetskoj stranici. Navode da toj obitelji prijeti deložacija iz stana koji se nalazi u Kazarmonima, odnosno tzv. Harlemu. „Moj je problem počeo kad sam bio sudužnik svom bivšem zetu u OTP banci. Kad sam potpisivao za sudužnika nisam znao da je to neisplativo“, priča umirovljenik Sead Čeliković.

Njegova supruga rekla je da je glasala za Milanovića zbog toga što joj se „činio dobar“. „Ali sada kada sam se našla u ovoj situaciji, ne bih nikad glasala za njega, najradije bih glasala za Živi zid, koji se bori da ljudima bude bolje. Za takve stranke bih glasala, nikada za SDP. Kada sam glasala za Milanovića nisam znala da su oni ti koji podržavaju deložacije ljudi koji ne mogu platiti kredite“, rekla je Čelikovićeva supruga koja radi kao sobarica u hotelima u Maslinici.

Cijeli video zapis, u kojem se u ime Živog zida pojavljuje Ivan Pernar, poznat po organizaciji tzv. facebook prosvjeda prije nekoliko godina, možete pogledati na ovom linku. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa