Ako ste u potrazi za poslom, na pravom ste mjestu!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Müller zapošljava Djelatnika na odjelu parfumerije i prirodne kozmetike za novu poslovnicu u Puli. Ako imate iskustvo u parfumeriji, radu s kozmetikom ili u srodnom području, prijavite se na oglas. Poslodavac osigurava sigurnu poslovnu perspektivu, rad u ugodnom okruženju te plaću koja odgovara učinku. Pridružite se timu tvrtke ROCKWOOL Adriatic na poziciji Inženjer kvalitete na kojoj ćete, između ostalog, biti zaduženi za osiguravanje zadovoljstva kupaca kroz brigu o kvaliteti proizvoda i minimiziranje reklamacija, za izvještavanje o kvaliteti proizvodnje i gotovih proizvoda te za praćenje baza podataka potrebnih za certifikaciju proizvoda. Ako ste analitična i sistematična osoba te posjedujete višu ili visoku stručnu spremu inženjerskog smjera, pošaljite prijavu putem MojPosao do 25. srpnja.

Transcom World Wide je uspješna internacionalna kompanija koja za svoju podružnicu u Puli zbog kontinuiranog rasta i proširenja traži više kvalitetnih i komunikativnih osoba za rad na poziciji Djelatnik u službi za korisnike. Uvjeti za obavljanje posla su osnovno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu te osnovno korištenje MS Officea. Posjedujete navedene vještine? Poslodavac čeka vašu prijavu! Tvrtka Fagus zapošljava magistra ekonomije/diplomiranog ekonomista koji će obavljati poslove Voditelja financija i administracije.

Potrebne vještine: poznavanje engleskog i/ili talijanskog jezika, korištenje interneta i MS Office paketa te vozačka dozvola B kategorije. Ako zadovoljavate uvjete, slobodno pošaljite prijavu do 26. srpnja. Laguna Novigrad posluje pod novim krovnim brendom Aminess, a u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Trenutno je u potrazi za ambicioznom i odgovornom osobnom spremnom za rad na radnom mjestu Referenta u računovodstvu. Potrebno je relevantno radno iskustvo, poznavanje rada na računalu te poznavanje domaćih i međunarodnih zakonskih propisa o financijsko-knjigovodstvenom poslovanju i o vođenju poslovnih knjiga i knjigovodstvenih dokumenata. Još nije kasno za uhvatiti odličan posao u turizmu! Na stranici MojPosao u turizmu čekaju te odlični sezonski ili stalni poslovi – iskoristi priliku!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa