Legenda house glazbe rasplesala Medulin na otvaranju Adria Summer Festa

0
DJ David Morales
DJ David Morales

Medulin se još trese od vrućih house ritmova koje su im donijeli legendarni DJ David Morales, te domaće snage Marin Biočić, Danny Clarck i Global disco predvođen Lucom Montechhijem.

Nekoliko tisuća domaćih i stranih gostiju uživalo je na novoj medulinskoj koncertnoj pozornici ispod novoobnovljenog Starog malina na Rivi. Cijeli prostor se obnovom pretvorio u predivnu ljetnu pozornicu u Medulinu.

Uvod u fenomenalan party bili su odlični setovi Global disco grupe predvođene Lucom Montecchijem koji su zagrijali i rasplesali publiku za vrhunac večeri i nastup Moralesa.

Oko jedan i pol, publika je sa oduševljenjem dočekla nastup Davida Moralesa, koji je pokazao svojim vrhunskim house setom zašto ga mnogi smatraju i jednim od kumova house glazbe na svjetskoj sceni.

Nekoliko tisuća ljudi đuskalo je do ranih jutarnjih sati uz Moralesa uz fenomenalnu atmosferu, otvorivši tako na najbolji mogući način Adria Summer Fest 2016.

Na kraju su mladi istarski DJ-i iz Labina, Danny Clarck i Marin Biočić, do zadnjeg atoma snage rasplesali publiku, koja je očito bilo željna house glazbe.

Ono što treba naglasiti je vrhunska produkcija(sound, vizualni efekti, pozornica, plesačice i odličan line up) što je svakako osvježenje na pulskom području u domaćoj izvedbi( da se ne radi o festivalima koje organiziraju stranci).

Danas je vrhunac Adria Summer Festa, uz mega koncert dvije super grupe, Hladnog piva i Dubioze kolektiv.

Zbog velike gužve koja se očekuje, organizatori pozivaju posjetitelje da dođu što ranije, kako bi se izbjegle nepotrebno čekanje na ulazu.

Adria Summer Fest je uz Općinu Medulin osigurao velika područja besplatnog parkinga duž Rive u Medulinu, te kod bivše diskoteke Imperijala.

Kako koncertni prostor ima kapacitet 9 tisuća mjesta, svi koji nisu stigli kupiti ulaznicu, mogu to napraviti na ulazu na koncert.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa