Ribarska fešta u Plomin luci privukla tisuće posjetitelja

0
Gastronomska ponuda na "Ribarskoj fešti na Porte" bila je bogata
Gastronomska ponuda na "Ribarskoj fešti na Porte" bila je bogata

Nekoliko tisuća posjetitelja slilo se navečer 12. kolovoza u Plomin luku gdje se održavala „Ribarska fešta na Porte“. Jednako atraktivni su bili gastronomska ponuda i zabavni program. Po pristupačnim cijenama ugostiteljski obrti „Porat“,  „Bova“- obrt za ribarstvo i ugostiteljstvo te restoran Vita nudili su srdele, pidoće, škombre, šure, lokarde, lignje, lignjune, salatu od hobotnice, tunu i morskog psa.

U zabavnom dijelu nastupila je splitska Klapa Contra, a u predasima njihova nastupa publiku je zabavljala plesna skupina Il Movimento Zumba iz Labina. Također, nastupili su svi uzrasti KUD-a Ivan Fonović Zlatela iz Kršana. Contru je na pozornici naslijedio Ribalta band, koji je publiku nastavio zabavljati glazbom za ples. Meri Simčić Beato, pjevačica benda, vodila je program fešte. Afer party fešte odvijao se na obližnjoj plaži Copacabana.

„Ribarsku feštu na Porte“ organizirali su Sportsko-ribolovno društvo Plomin i Turistička zajednica Općine Kršan uz pomoć Lokalne akcijske grupe u ribarstvu - FLAG, Općine Kršan i TE Plomin, a sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. (Tekst i foto: Robi Selan)

Klapa Contra
Klapa Contra
Riballta bend
Riballta bend

Ostale fotografije na portalu labinstina.info 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa