Strava u kampu

Staklo prerezalo vrat Talijanu u Balama, umro na licu mjesta

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U kampu Monperin na području Bala 17. kolovoza oko 20.20 sati smrtno je stradao 44-godišnji Talijan. Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da se muškarac nalazio u sanitarnom čvoru te da se prilikom otvaranja staklenih vrata, staklo razbilo, pri čemu je jedna od krhotina rasjekla vrat 44-godišnjaku.

Djelatnici HMP pokušali su reanimirati muškarca, no zbog težine ozljede, to nije bilo moguće te je on preminuo na mjestu događaja. Njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici obavili su očevid te u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja.

U izjavi za 24sata Srđan Jerković, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu, rekao je da je jedini rovinjski time hitne pomoći stigao u kamp za 13 minuta te 40 minuta bezuspješno pokušavao reanimirati Talijana, no nije mu bilo pomoći. Naime, izgubio je previše krvi jer je krhotina koja je završila u vratu presjekla krvne žile. Druge krhotine rasjekle su desni predio grudi te trbuh. S Talijanom su u kampu navodno bili supruga i kćer.   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa