U potrazi ste za (boljim) poslom? Izdvajamo 5 poslodavaca koji trenutno zapošljavaju

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tvrtka Mesaroli Service EGIU zapošljava vozača u međunarodnom prijevozu. Potrebna je jedna godina iskustva te vozačka dozvola C, C+E i E kategorije. Plaća se kreće od 10.000 do 15.000 kn, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka na MojPosaoTranscom World Wide je uspješna internacionalna tvrtka koja za svoju podružnicu u Puli zbog kontinuiranog rasta i proširenja traži više kvalitetnih i komunikativnih osoba za rad na poziciji Djelatnika u službi za korisnike. Na ovom radnom mjestu očekuje vas komunikacija s klijentima s talijanskog govornog područja, podrška korisnicima, evidentiranje kontakata s korisnicima te odgovaranje na upite. Rok prijave: 30. rujna.

Technomarket brand u vlasništvu K i K elektronika jedan je od vodećih trgovačkih lanaca elektroničke opreme u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju djelatnike na radnom mjestu Savjetnika u prodaji. Potrebno je: SSS, radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje propisa i postupaka koji se odnose na trgovinu i zaštitu potrošača, informatička pismenost i tehničke vještine: Word, Excel, Internet te rad sa skladišnim programima kao što je Oracle. Ako ste spremni obavljati sve zadatke savjetnika u prodaji, prijavite se na oglas putem MojPosao.

ROCKWOOL Adriatic nudi kandidatima izazovnu poziciju u internacionalnoj tvrtki. Riječ je o poziciji Kontrolora, osobe koja će biti dio odjela kontrolinga s voditeljem u Italiji. Vaš profil: VSS ekonomskog usmjerenja, vrlo dobro poznavanje engleskog jezika i Excela. Iskustvo u financijama i kontrolingu smatrat će se prednošću. Zainteresirani ste? Prijavite se na oglas do 2. rujna. Leggiero bar je vodeći hrvatski lanac caffe barova i pozivaju zainteresirane da postanu dio tima na poziciji Pomoćni konobar/konobar u novootvorenom Leggiero baru u Puli. Očekuje vas profesionalna edukacija i odlični uvjeti rada u dinamičnom okruženju uz mogućnost napredovanja i stimulacije. Poslodavac očekuje vašu prijavu do 26. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa