Uskoro polivalentno igralište u Baderni

0
Gradilište polivalentnog igrališta u Baderni
Gradilište polivalentnog igrališta u Baderni

 

 

U tijeku je izgradnja novog polivalentnog asfaltiranog igrališta za nogomet, rukomet i košarku u samom centru naselja Baderna. Igralište će biti dimenzija 42 x 22 matra, a na njemu će biti ugrađeni golovi, koševi, klupe za sjedenje te koševi za smeće.

Cjelokupna površina novog igrališta, omeđenog zaštitnom žičanom ogradom, iznosi 1.012 četvornih metara, a da bi bilo moguće organizirati sportske susrete i u večernjim satima, bit će postavljena i vanjska rasvjeta, odnosno rasvjetni stupovi sa suvremenim reflektorima za rasvjetu igrališta. Na četiri rasvjetna stupa postavit će se ukupno osam reflektora, a sva oprema koja će se ugraditi u potpunosti je usklađena s europskim normama koje se odnose na ekološko svjetlosno zagađenje.

Izrađivač glavnog projekta izgradnje je Singrad, a za izvođenje zemljanih i asfalterskih radova, temeljem provedenog postupka nabave, angažirana je građevinska tvrtka Đusto Poreč. Grad Poreč će iz proračuna za radove, opremu i izgradnju javne rasvjete izdvojiti oko 650 tisuća kuna bez PDV-a.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa