Bogat program 2. Medulin Craft Beer Festivala

0
Na prošlogodišnjem MCBF-u
Na prošlogodišnjem MCBF-u

Još nas samo tjedan dana dijeli od početka 2. Medulin Craft Beer Festivala, najvećeg craft festivala u ovom dijelu Europe. Već sada možemo najaviti vrhunski užitak sa bogatom ponudom odličnih piva,  gastronomskih delicija i brdo zabave za sve posjetitelje uz četiri benda i dva DJ-a.

Ove godine Festival se održava kod Starog mlina u Medulinu, pod velikih šatorom koji će pokriti više od tisuću kvadrata prostora. Počinje u petak, 2. rujna,  u 17 sati, a u subotu, 3. rujna, pivsko kraljevstvo otvara svoja vrata u 18 sati.

Festival nam donosi više od 40 nezavisnih pivovara, 150 vrsta točenog piva i više od 300 etiketa piva u bocama iz deset europskih zemalja.  Ponosno ističemo da će gosti 2.MCBF-a moći probati jedno od 35 piva koje će imati premijeru u Hrvatskoj.

Kako bi ovogodišnji festival  uistinu zaživio svoj slogan "Celebrating beer culture", organizatori iz Stella Beer2Go ove godine planiraju fenomenalan zabavni i gastro program za sve posjetitelje. Doslovce za prste plizati.

Svi ljubitelji piva, dobre mjuze i vesele atmosfere moći će u petak uživati u nastupu poznatih 'Iraca' iz Rijeke, Belfast Fooda koji će uz vesele irske melodije zabavljati goste do kraja prvog dana, tj. do pola noći. U petak nas prije Belfast Fooda zabavlja riječki cover bend Plete RI, te DJ-i Rootboy i Make.  

U subotu uz DJ-e Rootboya i Make-a, očekuje  nastupa dva benda, sve popularnije The Blondes i jedan od najboljih hrvatskih reggae bendova Radio aktiv.

Ovogodišnji festival ponudit će pravi gastro užitak sa širokim izborom mesnih i ribljih delicija. Jela će za goste Biraonice pripremati poznati istaski chef Modrušan, ekipa sa Tunane i Place E-a pripremat će vrhunske riblje delicije od tuna i drugih riba. Ne treba ni zaboraviti ni odličan roštilj, gdje će se između ostalog pripremati i jela od black angus govedine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa