Pula dobiva svoj City Mall!

0

Nakon dugog iščekivanja, s ponosom možemo najaviti kako Istra i Pula dobivaju svoj zasluženi centar za shopping i zabavu! Pula City Mall na adresi Ulica Rimske centurijacije 101 (uz  križanje gradske obilaznice Prekomorskih brigada i Santoriove  ulice), vrata trgovina otvara u četvrtak, 1. rujna u 8 sati.  Želite li na jednom mjestu obaviti kvalitetnu kupovinu za početak školske godine, utažiti kroničnu žeđ za vrhunskom modom i napuniti ormare jesenskim top artiklima ili se jednostavno prepustiti  relaksirajućem shoppingu, moći ćete birati između 18 vrhunskih brandova Pula City Malla. Ponudu čine:  C&A, Deichmann, dm, Dominik srebrnarnica, Farmacia specijalizirana prodavaonica, Galileo, Hervis, Kik, Leggiero bar, Mass shoes, Müller, New Yorker, Sportina, Tele2, Top Shop, Western Union,  ZOO CITY i prvi Interspar hipermarket u Istri.

Program otvorenja trajat će četiri dana: od 1. – 4. rujna 2016., a Pula City Mall je pripremio prigodne darove za prve kupce i zabavni animacijski program za cijelu obitelj!

Povodom otvorenja, u znak zahvale prema svim budućim posjetiteljima, kupcima i sugrađanima Pula City Mall će donirati 60.000  kuna inicijativama koje nesebično i predano rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici - po 20.000,00 kn donirat će: Dječjem domu Ruža Petrović Pula, Društvu multiple skleroze Istarske Županije i Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda Pula.

Sve aktualnosti o vašem novom  City Mallu i pogodnosti povodom otvorenja možete pratiti na internetskoj stranici www.pulacitymall.hr; kao i na facebooku, instagramu, snapchatu i twitteru.

Važne informacije za kupce:
Radno vrijeme centra:
Interspar: 7:00 – 22:00 svaki dan
Leggiero bar: 7:00 – 22:00 svaki dan
Ostale trgovine: 8:00 – 22:00 svaki dan

Zbog pojačanog interesa kupaca i mogućih gužva na cestama, apeliramo i preporučamo posjetiteljima korištenje javnog prijevoza Pula Prometa:

* Linija 1 (Šijana – Stoja - Šijana) koja polazi svakih 20 minuta
* Linija 6 (Jadreški – Valkane - Jadreški) koja polazi 20 puta dnevno - svakih 30 minuta
* Linija 9 (Autobusni kolodvor - Monte Šerpo -  Autobusni kolodvor) koja polazi 8 puta dnevno
* Linija 25a (Pula – Medulin - Pula) koja polazi 14 puta dnevno- svakih 60 minuta

Pogodnosti povodom otvorenja biti će dostupne na www.pulacitymall.hr;

Osnovne karakteristike trgovačkog centra

Pula City Mall prvi je trgovački kompleks u Puli, konceptualno osmišljen kao kombinacija trgovačkog centra zatvorenog tipa („mall“) i „retail parka“. Maloprodajna površina centra iznosi oko 13.000 kvadrata što ga ujedno čini i najvećim istarskim trgovačkim središtem. U svojoj ponudi sadrži brandove i maloprodajne lance koji prvi puta nastupaju na istarskom tržištu: C&A, Deichmann, Dominik srebrnarnica, Galileo, Hervis, Interspar hipermarket, Leggiero bar, Mass, New Yorker, Sportina i ZOO CITY, a u sastavu ponude su Istrijanima već otprije poznati lanci poput: dm-a, Farmacie, Kik-a, Müllera, Tele2, Top Shopa i Western Uniona. Osim što će obogatiti trgovačku ponudu regije, Pula City Mall će otvoriti najmanje 200 novih radnih mjesta, također će kroz komunalne naknade i davanja prihodovati  dodatna sredstva u lokalni proračun i time dati značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji.

O investitoru

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak i STC Valpovo.

Najnovije vijesti