VALAMAR RIVIERA

Proslavljena završnica uspješne sezone i početak radova na Girandelli

0
Zatvaranje ljetne sezone u Rapcu u The Beat klubu
Zatvaranje ljetne sezone u Rapcu u The Beat klubu

Velikim partyjem za zaposlenike i lokalnu zajednicu u The Beach Beat Clubu Valamar je ovoga vikenda proslavio uspješni završetak još jedne odlične sezone, kako u samoj destinaciji Rabac, tako i u ostalim destinacijama u kojima tvrtka posluje. The Beat Beach Club jedan je od triju novih objekata u Rapcu i prva veća investicija Valamar Rivijere usmjerena u ovu destinaciju, vrijedna osam milijuna kuna. Otvoreni ovoga srpnja, The Beat, tratoria La Pentola i pivnica Craft već su u svojoj prvoj sezoni poslovanja zauzeli vodeću poziciju među mjestima za izlazak i provod u Rapcu i okolici te doprinijeli ponudi destinacije brojnim glazbenim događanjima, vrhunskoj i raznovrsnoj gastro ponudi te velikim izborom piva.

Proslava završnice uspješne sezone bila je i prilika za najavu početka opsežnih radova na dva nova luksuzna ljetovališta u Rapcu u sklopu investicije vrijedne pola milijarde kuna - Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4*.

Ljetovališta se planiraju otvoriti već početkom iduće turističke sezone 2017. godine, čime će repozicionirati destinaciju Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Osim sveobuhvatnih višemjesčnih radova na novim objektima, u okviru investicije planirano je i uređenje te obnova okolne infrastrukture  koji imaju za cilj podignuti cjelokupnu ponudu destinacije Rabac, uključujući plaže, šetnice, parkirališta i biciklističke staze. Najavljeni projekti stvorit će potrebu za otvaranjem više od 300 novih radnih mjesta u narednoj godini što će potaknuti gospodarski razvoj lokalne zajednice.

The Beat Beach Club Rabac

Početkom listopada počinje rekonstrukcija hotela Bellevue i Albona koji će već iduće godine postati Family Life Bellevue Resort 4*  s kapacitetom od 372 sobe. Nova ulaganja u bazene, restorane, plaže, zabavne i ostale sadržaje u ovom resortu značajno će unaprijediti kvalitetu usluge prema standardima vodećeg svjetskog turoperatora TUI koji u Family Life Bellevue Resort 4* planira dovesti oko 80.000 gostiju.

U sklopu projekta Valamar Girandella Resort 4* obnovit će se sva tri paviljona, centralna zgrada s restoranom te tri vile za smještaj gostiju, a dio radova planiran je i za 2018. godinu. Valamar Girandella Resort će nakon obnove moći primiti goste u 399 smještajnih jedinica.

Valamar Riviera nastavlja dugu tradiciju partnerske suradnje hotela i ljetovališta u razvoju cijele destinacije Rabac koja seže do samih početaka razvoja turizma na ovom području. Aktivna uloga u pokretanju i podršci razvoja kulturne, gastronomske, sportske i zabavne ponude, kao i uključenosti u život lokalne zajednice predstavlja temelj društveno odgovornog poslovanja kompanije.  Brojne manifestacije, projekte i inicijative poput biciklističkih i jedriličarskih utrka koje podupire Valamar Rivijera doprinijele su pozicioniranju destinacije Rabac kao prepoznatljivog odredišta za outdoor aktivnosti tijekom cijele godine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa