U Medulinu radionice o umijeću javnog nastupa

0
Sa sjednice Savjeta mladih
Sa sjednice Savjeta mladih

Savjet mladih Općine Medulin uz potporu Općine Medulin organizira edukaciju "Umijeće javnog nastupa". Provoditelj edukacije je tvrtka Kreacija. Edukacija je besplatna za sve polaznike, a odvijati će se kroz 3 dana. Prijava na edukaciju je obavezna, a prijave se zaprimaju do 12.10. ili do popunjavanja mjesta.
Termini edukacija: 
petak 14.10. (od 17:30-19:30)
subota 15.10.(od 09:30-15:00)
nedjelja 16.10.(od 10:00-13:00)
u Medulinu, Blok 11/1.kat.

Edukacija će sadržavati i pauze za kavu/odmor, a Savjet mladih osigurao je besplatnu kavu, piće i grickalice za sva tri dana edukacija, a u subotu i marendu za sve polaznike. Edukacija namijenjena svim mladima s područja Općine Medulin, mladima koji se planiraju baviti poduzetništvom, organizatorima/voditeljima organizacija te udrugama, posebno osobama zaduženim za komunikaciju s javnosti.

Edukacija će obuhvaćati interaktivno predavanje, diskusiju i praktične vježbe, a polaznici će naučiti kako pripremiti prezentaciju, kako se pravilno izražavati, kako se pripremiti za javni nastup, ali i neverbalnu komunikaciju te mogućnosti prevladavanja straha i treme!

Umijeće javnog nastupa nije nešto što se ne može naučiti, već ovladavanje javnim nastupom i govorništvom, što su vještine koje se uče. Na edukaciji će se na primjerima naučiti kako se pripremiti za javni nastup (kako pripremiti dobru prezentaciju i govor), kako se pravilno izražavati u govoru i pismu, kako i kada uvježbavati svoje prezentacije i govore te kako se fizički pripremiti za javni nastup. Isto tako prikazati će se osnove neverbalne komunikacije te naučiti kako prevladati i/ili obuzdati strah i tremu. Savjet mladih Općine Medulin poziva sve zainteresirane da se prijave na edukaciju ispunjavanjem prijavnice na ovom linku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa