Nesvakidašnja prometna u Pazinu: Zabio se u policijsko vozilo i pobjegao

0
Snimio: Ervin Štifanić
Snimio: Ervin Štifanić

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se 28. rujna oko 20.20 sati u Pazinu, između skretanja za Pazinku i Plodine, na cesti za Poreč. Naime, jedan se vozač zabio u policijski automobil i potom pobjegao.

Bizarnu nesreću snimio je Ervin Štifanić koji je nekoliko minuta nakon sudara prošao tom cestom. „U prvi sam trenutak pomislio da je riječ o uobičajenoj prometnoj nesreći i da je policijsko vozilo došlo na uviđaj. Onda mi je bilo čudno što nigdje ne vidim niti jedno drugo vozilo, a kada sam se približio i vidio oštećenje na policijskom automobilu, shvatio sam o čemu je riječ“, kazao nam je Štifanić, koji je na mjestu nesreće doznao i da je nepoznato vozilo pretrpjelo velika oštećenja na prednjem kotaču pa vozač nije mogao daleko pobjeći.  

Iz policije su nam potvrdili da se "prometna nesreća dogodila kada je nepoznati vozač upravljao vozilom bijele boje, nepoznate marke i registarske oznake ulicom Šime Kurelića u smjeru ulice Štranjga. Dolaskom u blagi desni zavoj nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom dijelom prešao na suprotnu prometnu traku, koja je namijenjena za promet vozila iz suprotnog smjera. U tom je trenutku udario u lijevi bočni dio obilježenog policijskog vozila  kojim je iz suprotnog smjera upravljala policijska službenica pazinske policije. Nakon što je skrivio prometnu nesreću, nepoznati vozač  udaljio se s mjesta nesreće, te policijski službenici tragaju za njim". Policajka koja je upravljala policijskim vozilom u nesreći je lakše ozlijeđena.

Policija poziva građane koji su svjedočili prometnoj nesreći ili imaju saznanja o vozaču ili vozilu koje je sudjelovalo u nesreći, da se jave u Policijsku postaju Pazin, na broj telefona 052/538 139, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.pazin@mup.hr. (N.Č.)  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa