Ponuda poslova u Istri: Zapošljavaju banka, agencije, televizija

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Uniline je jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj sa sjedištem u Puli. U svrhu proširenja tima, zapošljavaju Specijalista u knjigovodstvu i Product & account managera. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglase do 7. listopada.

Agencija A.T.I. bavi se organizacijom team buildinga, korporativnih događanja, kongresa, seminara i drugih manifestacija kao i vjerskih putovanja, školskih izleta te maturalnih putovanja u zemlji i inozemstvu. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Dispečera. Sve detalje provjerite u oglasu na MojPosao, gdje možete poslati i svoju zamolbu putem linka za brzu prijavu.

Želite raditi na televiziji? TV Istra proširuje svoje redove i zapošljava stručne suradnike za stalno ili honorarno. Dobrodošli su svi kandidati koji imaju iskustvo rada kao novinari, montažeri, snimatelji ili voditelji. Mogu se prijaviti kandidati iz svih krajeva Hrvatske. Prijavite se na oglas do 1. listopada.  

Tvrtka Dogma Nekretnine zapošljava Posrednika u prometu nekretninama – agenta. Opis posla uključuje kontaktiranje potencijalnih i postojećih klijenata, organiziranje kupoprodaje i izvršenje svih aktivnosti u skladu s prihvaćenom poslovnom politikom poduzeća te podnošenje izvještaja. Ako ste fleksibilni, odgovorni, samostalni te imate radno iskustvo u prodaji, prijavite se na oglas do 1. listopada.

Erste & Steiermärkische Bank zapošljava Direktora filijale u Puli. Za uspješno obavljanje svih radnih zadataka na ovoj poziciji, potrebna je VSS ekonomskog usmjerenja, iskustvo u radu s građanstvom, odlično poznavanje lokalnog tržišta, poznavanje svih proizvoda i usluga Banke namijenjenih građanstvu, odgovornost, aktivna prodaja i komunikativnost.

Kandidati koji žele postati dio uspješne priče Erste banke mogu se prijaviti na oglas do 10. listopada. Cjelokupnu ponudu poslova provjerite na vodećem portalu za zapošljavanje u Hrvatskoj.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa