Na sajmu turizma u Novom Sadu devet tvrtki iz Istre

0
Istarski predstavnici u Novom Sadu
Istarski predstavnici u Novom Sadu

Svečanim otvorenjem 29. rujna započelo je 49. izdanje međunarodnog Sajma turizma u Novom Sadu na kojem se ove godine predstavlja ukupno devet istarskih tvrtki: Adrion Aparthotel, Sunčana staza – Hotel Pula, Pronat, Lang International, Velesajam, Mara, Villa Vulin te društvo „Trka na prstenac“. Visoka delegacija uzvanika nakon otvorenja posjetila je štand Županijske komore Pula te se upoznala s izlagačima, a posebno s radom društva „Trka na prstenac“.

Među uzvanicima bio je i pokrajinski ministar za privredu i turizam Vojvodine Ivan Đoković koji je tom prilikom najavio dolazak na nadolazeći Pula Boat Fair zajedno s delegacijom vojvođanskih tvrtki. Podsjetimo, HGK Županijska komora Pula s Novosadskim sajmom ima potpisan Sporazum o suradnji te je stoga nastup na sajmu za članice organiziran po izrazito povoljnim uvjetima.

Sam nastup medijski je popraćen te pruža mogućnosti kvalitetne promocije na tom tržištu, a organizirala ga je Županijska komora Pula, uz potporu Upravnog odjela za turizam Istarske županije i Turističke zajednice Grada Pule. Također, istarske tvrtke prijavile su se za ocjenjivanje njihovih turističkih kapaciteta i usluga čime su ušle u konkurenciju za posebna priznanja ovogodišnjeg sajma.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa