Kajin: U Županijskoj skupštini je kao na koncertu Miše Kovača

0
Damir Kajin
Damir Kajin

„Ja sam u Buzetu s obitelji, imam 17-godišnjeg sina i stare roditelje, pomalo se bavim poljoprivredom, a s politikom me povezuje položaj vijećnika u skupštini Istarske županije. Ionako sam jedini disonantni zastupnik jer ostali se ponašaju kao da su na koncertu Miše Kovača: na svaki prijedlog župana Valtera Flega vijećnici iz svih stranaka, kao po naredbi, dignu ruke u zrak“, sarkastičan je Damir Kajin, donosi današnje tiskano izdanje Jutarnjeg lista.

U tekstu pod nazivom „Život nakon politike“ Jutarnji list bavi se nekadašnjim ministrima i zastupnicima, koji, kako pišu, „danas sade jabuke, prave vino, lijepe pločice...“ Ističući da Kajin po saborskoj statistici ima najveću minutažu za govornicom, novinar Jutarnjeg lista podsjeća da Kajin nije uzeo „6+6“, već se odlučio za saborsku mirovinu od osam tisuća kuna mjesečno.

U razgovoru odbacuje novinarevu primjedbu da je malo premlad za penzionera i tvrdi da se izuzetno potrošio tijekom dva desetljeća kao saborski zastupnik, a zbog svoje dugogodišnje borbe protiv 'kleptomana i narkomana koji vladaju u Istri' nema šansu dobiti posao u javnom sektoru, ali ni u privatnom, piše Jutarnji list.

Kajin je za Jutarnji list komentirao i odlazak u poslovne vode bivšeg premijera Zorana Milanovića, rekavši da misli da je „loše kada Milanović odluči raditi za velike kompanije jer to znači da im je pogodovao dok je bio premijer i sada očekuje da mu vrate dug“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa