Miletić čestitao 130. obljetnicu Veslačkom klubu Istra

0

Povodom 130. obljetnice osnutka Veslačkog kluba „Istra“ gradonačelnik Pule Boris Miletić je 30. studenog u prostorijama Komunalne palače upriličio prijem za predsjednika kluba Dragana Stankovića te mlade veslače, osvajače prvenstva hrvatske u osmercu. Tom je prigodom gradonačelnik članovima najstarijeg i najtrofejnijeg pulskog sportskog kluba uputio čestitke na postignućima ostvarenima kroz godine postojanja.

„Tradicija i brojni uspjesi kojima se vaš klub dići na ponos su gradu Puli“, istaknuo je Miletić nadodavši kako se Grad može pohvaliti kvalitetnom suradnjom s klubom. Želim vam još puno sjajnih sportskih rezultata kojima ćete na raznim natjecanjima nastaviti promovirati ime Pule u svijetu, dodao je Miletić.

S poviješću kluba, koja seže još od 1886. godine, prisutne je upoznao sadašnji predsjednik kluba Stanković. „Kroz klub je u 130 godina prošlo oko 20 tisuća članova, a danas broji preko 130 aktivnih veslača“, naveo je Stanković nadodavši kako su u tom periodu osvojene brojne medalje na državnoj i međunarodnoj razini te na europskim i svjetskim natjecanjima. „Zadnja medalja kojom se ponosimo je upravo ona osvojena u listopadu na prvenstva hrvatske u osmercu za mlađe juniore“, naglasio je predsjednik kluba koji se za kraj zahvalio na podršci Gradu Puli, Savezu sportova Grada Pule i Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa