Koktelsi doživjeli sudar, ali ipak stižu na pulski Forum

0
Scena iz spota
Scena iz spota

Članovi banda Koktelsi doživjeli su sudar, jer su zbog nepoštivanja razmaka između vozila udarili u automobil ispred njih. Na sreću, ovo je tek kratki scenarij novog spota opatijskih veseljaka za pjesmu „Barbara“, koja će, ako je suditi prema prvim povratnim informacijama s društvenih mreža, postati hit kao i mnoge njihove prije nje.

Spot se snimao u Puli, u noćnom klubu Aruba, a na YouTubeu je u dva dana pogledan više od 10 tisuća puta. Ta brojka vjerojatno ne bi bila toliko visoka da u spotu ne glumi nekoliko predivnih djevojaka iz modne agencije Tijara. Frontmen Nikola Peršić rekao je nakon premijere: „Bilo je jako puno posla, kako se kaže, polomili smo se te se ovim putem zahvaljujem cijeloj ekipi“, izjavio je Peršić i taman kad smo ga htjeli upitati zbog čega je tako ozbiljan…

„Ljetos smo napravili spot u kojem smo ugostili prelijepe djevojke i shvatili smo da je svima toplije oko srca uz takvu okolinu. Šteta na autu nije velika, gotovo sam siguran da će biti popravljeno do 1. siječanja kada gostujemo na pulskom Forumu“, završio je u svom stilu Nikola Peršić. Frontman Koktelsa otkrio je i kako je pjesma „Barbara“ najavni singl novog albuma koji izlazi početkom 2017. godine.

Marljivim Koktelsima to će biti deveti objavljeni album. Osim njega, sastav Koktelsa čine: Tomi Kresevič - akustična gitara, Josip Rubinić - vokal & truba, Domagoj Pavletić - vokal & bubnjevi, Luka Brgić - klavijature, Vedran Mijić - bass gitara, Vedran Đukić - električna gitara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa