U nedjelju u Buzetu Jasmin Stavros, par dana kasnije Maja Šuput

0
Jasmin Stavros
Jasmin Stavros

I ove godine u Buzetu se za božićno novogodišnje blagdane predstavlja tradicionalno deveto izdanje manifestacije Božić u Buzetu u velikom grijanom šatoru u centru grada Buzeta, na Mašimovoj Škuji. Na sam Božić, 25.12. u Buzet dolazi Jasmin Stavros, što je obećanje publici da će se maratonski zabavljati cijelu noć uz pratnju njegovog vjernog orkestra Naranča iz Splita i poznate primorske skupine Nočni Skok iz Kopera.

Petak, 30.12., noć uoči kraja godine u Buzetu se nastavlja božićno prednovogodišnji party ali ovoga puta uz lijepši spol a to je Maja Šuput sa svojim orkestrom koju Buzećani pamte po jednoj izvrsno odrađenoj Subotini, a kako Maja ide Stavrosovim stopama, očekuje se još jedna maratonska noć izvrsne glazbe i plesa za kraj godine.

Božić u Buzetu je prije devet godina zamišljen kao ravnoteža zabavnim programima javnih novogodišnjih dočeka u Istri kojima Buzet nije mogao konkurirati. Veliki odaziv publike pokazao je da je to pravi put jer se osim zabave i plesa pruža dodatni turistički sadržaj Istre koju su neki sjevernoistarski hotelijeri i ostali pružatelji smještajnih usluga iskoristili kao ponudu.

U Buzet dolaze gosti čak iz Ljubljane, posebno zbog Stavrosa, koji je postao svih tih godina zaštitno lice manifestacije. Dobro došli na manifestaciju „Božić u Buzetu 2016“! Pokrovitelj manifestacije je Grad Buzet i Turistička zajednica Grada Buzeta. Organizator Agencija Jet Buzet, a izvršni producent Robert Marušić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa