Humanitarna akcija na Istraturistovoj večeri za zaposlenike

0
Veselo raspoloženje na Istraturistovoj svečanoj večeri
Veselo raspoloženje na Istraturistovoj svečanoj večeri

Istraturist Umag je u hotelu Sol Garden Istra održao tradicionalnu Svečanu večeru na kojoj je više od  pet stotina zaposlenika Istraturista ispratilo poslovnu 2016. godinu. Večer je prigodnim obraćanjem otvorio direktor Istraturista Ronald Korotaj koji je okupljenima čestitao na uspješno ostvarenim rezultatima te im zaželio sretne predstojeće blagdane.

Vođeni idejom da, uz proslavu na kraju uspješne godine, pomognu potrebitima u vrijeme blagdana, Uprava i zaposlenici Istraturista organizirali su humanitarnu akciju “Kolege Istraturista pružaju ruku”.

Zaposlenici su se  fotografirali ispred Istraturistovog plakata uz vesele, prigodne rekvizite koje su fotografije učinili zabavnima, te donacijom za svoje fotografije prikupljali sredstva za lokalnu udrugu “Pružam ti ruku - Ti porgo la mia mano”. Volonter udruge fotografirao je zaposlenike i izrađivao fotografije. Udruga “Pružam ti ruku - Ti porgo la mia mano” djeluje na području Umaga, a već tri godine neumorno pruža svojim članovima rehabilitaciju i podršku u izvaninstitucionalnim oblicima skrbi za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Humanitarna je akcija dala posebnu čar toj večeri, unijela dozu razigranosti i još veći osjećaj zajedništva i blagdanskog raspoloženja, te uveličala ovu Istraturistovu svečanost.

Inicijativi Istraturista i prikupljenom iznosu od 7.563,20 kuna velikodušno se pridružila i Turistička zajednica Grada Umaga s dodatnom donacijom od dvije tisuće kuna čime se još jednom potvrdila kvalitetna i uspješna zajednička suradnja, kako u poslovnim tako i u plemenitim nastojanjima i ciljevima.

„Turistička zajednica grada Umaga se rado odaziva na pozive za pomoć potrebitima kroz razne humanitarne akcije, kao što je to bio slučaj i ovom prilikom. Izuzetno nam je drago da smo zajedno s kolegama iz Istraturista okrunili ovu zaista uspješnu turističku sezonu dajući svoj skroman doprinos udruzi  „Pružam ti ruku – Ti porgo la mia mano”, izjavio je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Umag.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa