U Vodnjanu košarkaška zabava u organizaciji kluba Oliva

0
S košarkaške zabave u organizaciji kluba Oliva
S košarkaške zabave u organizaciji kluba Oliva

U organizaciji Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan 20. prosinca u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, povodom predstojećih blagdana, održana je Božićna košarkaška zabava, sportsko-rekreacijska zabava kojoj su osim igrača i članova kluba prisustvovali i njihovi roditelji, predstavnici Grada Vodnjana, Osnovne škole Vodnjan, Sportske zajednice Vodnjan, te mnogobrojni prijatelji i publika.

Tom su prigodom djeca, članovi kluba, podijeljeni u nekoliko ekipa (bijeli, crveni, plavi i crni) kako bi pokazali vještine koje su naučili kroz treninge, odigrali nekoliko revijalnih utakmica, i to u kategorijama „Najmlađi“ (rođ. 2008.-2009. Godine) koji su igrali na koševima za minibasket, „Srednji“ (rođ. 2006.-2007. Godine), te „Stariji“ (rođ. 2003.-2004. Godine). Budući da su utakmice bile revijalne, mlađe kategorije su kao treneri vodili njihovi stariji suigrači, koji su se na taj način mogli okušati i u trenerskoj ulozi.

Nakon puno uzbudljivih poteza na red su došle i djevojčice, prijateljice kluba, koje su uz glazbu odradile plesnu točku osmišljenu upravo za tu prigodu, uz pravu koreografiju i obučene u prekrasne kostime u boji kluba (narančasto-zelene), što je izazvalo oduševljenje publike koja ih je nagradila velikim pljeskom.

Na samom kraju rekreacijskog dijela programa odigrana je najzabavnija utakmica, „Tate protiv Tate“, utakmica između očeva djece, koja je izazvala erupciju smijeha među djecom i mamama jer je obilježena sa puno nepredvidivih poteza i padova, ali što je najvažnije sa puno sportskoga duha i fair play-a! Nakon rekreacijskog dijela programa druženje je nastavljeno u prijateljskom okruženju uz pizzu, kolače i piće, koje su za tu prigodu pripremile vrijedne mame, a tom su prigodom djeci podijeljeni i blagdanski pokloni od strane kluba.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa