pulska tržnica

Srdela po recepturi Budimira Žižovića u velikoj padeli

0

U sklopu prosinca na markatu 24. prosinca se na platou ispred tržnice u velikoj padeli pripremala srdela po recepturi Budimira Žižovića Žiže. U pripremi morskih delicija, koje su potom podijeljene građanima, pomogli su zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci, predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek i direktor Tržnice d.o.o. Pula Renato Perc.

Za glazbeni ugođaj pobrinula se grupa „In Vino Veritas“, a posjetitelji su mogli kupiti i degustirati i brojne domaće proizvode u sklopu manifestacija „Mirisi i okusi Istre“ i „HandMade by Markat".

Idućih dana slijede brojna gastronomska, glazbena, prodajna i zabavna događanja poput nastupa Anelida na prvom katu zgrade tržnice 28. prosinca od 10.30 do 12.30 sati, te Vesne Nežić Ružić i Duo Magnolije 29. prosinca. 30. prosinca od 9 do 13 sati nastupit će Double Dose. Na Silvestrovo, 31. prosinca, u velikoj pulskoj padeli ponovo će se kuhati, ovoga puta novogodišnja fritaja s kobasicama i 2.017 jaja. Posjetitelje tržnice zabavljat će grupa In Vino Veritas.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa