Dočekajte Novu godinu u podne uz Dražena Zečića u Medulinu!

0
Dražen Zečić
Dražen Zečić

Bogat dnevni program održat će se 31. prosinca ne bi li se na vedar način pozdravili sa starom 2016., te preduhitrili 2017. godinu u Medulinu, na trgu kod Malina na vitar, na medulinskoj rivi. Bit će ovo izuzetno poseban dan s bogatim zabavnim, gastronomskim i sportskim sadržajima uz centralni zabavno-glazbeni dio - koncert Dražena Zečića.

Program počinje već u prijepodnevnim satima kad će se održati atletska utrka sa ciljem i startom također na medulinskoj rivi. Prijavit se možete isti dan utrke i to od 8.30 do 9.30 sati za dječje utrke, a od 9 do 10.15 sati za glavnu utrku, u kojoj će trkači istrčati dionicu od 5 kilometara.

Djeca će moći sudjelovati u utrkama u 3 kategorije; predškolci, zatim od 1. do 4. razreda te treća kategorija za djecu od 5. do 8. razreda osnovne škole. Sudionike očekuju medalje i pehari, ali i poklon bonovi Histria Sporta za prva tri mjesta u glavnoj utrci. Start dječjih utrka jesu u 9.45, 10 i u 10.15 sati, a za glavnu utrku start će biti oglašen točno u 10.45 sati.

Prijaviti se možete i prije dana utrke na https://goo.gl/mcYzOX. Tijekom prijepodneva, od 10 sati na trgu uz medulinski Malin na vitar možete uživati uz glazbene i zabavne događaje. Naime, zabavljat će vas DJ Nikola Z Kukurin do 12 sati, a u istom razdoblju nastupit će Devid Juraj i plesna skupina Sense & Dance iz Pule, kao i mali plesači i plesačice Plesnog studia Pirueta iz Medulina.

Zemlja zabave pobrinut će se da vaši najmlađi uživaju također u dočeku u podne. Od 10 do 11 sati bit će tu bogata ponuda zabavnih igara i punktova s animacijom za djecu, od face paintinga kojim će se oslikati dječja lica, glitter tattoo će prekriti pokoju ručicu i lica te punktovi za zabavu poput connect 4 igre, sumo igre u kojoj će se moći okušati i djeca i odrasli u sumo kostimima, dvorca na napuhavanje za najmlađe. U programu je i doček za najmlađe, uz muziku, animaciju, odbrojavanje i pjenušac za djecu uz posebnu animaciju. Dječji program dočeka se također održava uz Malin u razdoblju od 11 do 12 sati.

Članovi Udruge ljubitelja fotografije Format iz Pule omogućit će vam da s događaja ponesete i fotografiju za uspomenu na prostoru Foto pointa kod Malina. Bit će moguće zaustaviti trenutak i fotografirat se uz posebno izrađeni okvir za ovu prigodu. Tijekom cijelog dana bit će otvoren Malin te ga možete posjetiti i razgledati.

Uz šareni dnevni vatromet točno u podne dočekati ćemo Novu, a slijedi koncert Dražena Zečića i grupe Banana te se očekuje da će vesele note grijati posjetitelje sve do 14.30 sati. Uz bogat zabavno-glazbeni program, moći ćete uživati u prigodnoj gastro ponudi na medulinskoj rivi.

Zasladite se uz jela poput ombola, kobasica, kapuza, maneštre, degustirajte nešto iz hot dog corner-a, uživajte u toplim, slatkim fritulama spravljenim na licu mjesta te kuhanom vinu, te naravno pjenušcu u trenutku samog dočeka. Sve te delicije donosi vam restoran Kantun iz Medulina. Zato svi u Medulin u subotu, 31. prosinca na doček Nove godine u podne! U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, program će se održati u prostorima medulinske osnovne škole.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa