Bogata ponuda poslova za kraj godine u Istri!

0
​​​​​​​Primacošped zapošljava vozače kamiona
​​​​​​​Primacošped zapošljava vozače kamiona

Primacošped tvrtka je koja oblikuje potpuna transportna i logistička rješenja za svoje klijente, od jednostavnih transporta do složenih multimodalnih projekata. Kao tržišni lider u pružanju transportnih usluga u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, te u proizvodnom i izvoznom sektoru gospodarstva zapošljavaju više od 100 djelatnika diljem Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Vozača motornog vozila s tri godine radnog iskustva za poslove prijevoza robe kamionom na međunarodnim i domaćim relacijama od mjesta utovara do mjesta istovara robe. Na oglas se možete prijaviti do 15. siječnja.

SIXT je međunarodni lider u rent-a-car industriji i inovativnim rješenjima za mobilnost poput Drive now i MyDriver. Posluju u preko 100 zemalja širom svijeta, a tvrtka je više od rent-a-cara. Njihov strast su stil, tehnologija, inovacija, kreativnost i poduzetnički duh. Trenutno zapošljavaju Referenta za rad u rent-a-caru u poslovnicama u sljedećim gradovima: Zagreb, Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik. Referent u rent-a-caru bit će odgovoran za najam vozila te optimizaciju dodatnih usluga temeljem potreba klijenata. Odgovoran je i za otvaranje ugovora o najmu i pružanje izvanredne usluge. Referent kao prodajni agent savjetuje klijente uz održavanje kvalitetnog odnosa. Sve detalje o radnom mjestu možete pročitati u oglasu i prijaviti se do 2. veljače 2017.

Tvrtka Major Internacional upravlja Golden Sun Casinima, a na hrvatskom tržištu trenutno imaju tri casina u gradovima: Zagreb, Osijek i Pula te dva automat kluba u Slavonskom Brodu i Čakovcu. Radi daljnjeg unapređenja poslovanja u Puli, organizira se tečaj za Croupiera. Uvjeti za prijavu su: srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika te spremnost na fleksibilno radno vrijeme i rad u smjenama. Poslodavac omogućuje stalnu edukaciju, ugodnu radnu okolinu te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete do 6. siječnja.

Zlatarnice i srebrnarnice Dominik posluju od 2004. godine te u svojoj ponudi nude široki asortiman zlatnog i srebrnog nakita. Vođeni vizijom da su za vrhunsku prodajnu uslugu važni kvalitetni zaposlenici, trenutno zapošljavaju Prodavača s iskustvom u prodaji za rad u City Mallu u Puli. Na oglas se možete prijaviti do 31. prosinca stoga požurite poslati svoju prijavu.

Trigma trgovina ovlašteni je uvoznik i distributer za TEXACO motornih i industrijskih ulja za Hrvatsku. Trenutno za područje Slavonije, Dalmacije i Istre zapošljavaju Regionalnog prodajnog predstavnika čiji glavni zadatak će biti pronalaženje novih kupaca, prodaja robe iz proizvodnog programa Texaco, Wix i Jenox, naplata potraživanja, održavanje kontakata s kupcima. Idealan kandidat ima radno iskustvo u prodaji i distribuciji robe, dobro poznaje tržište Hrvatske, ima razvijene prodajne vještine, spreman je na terenski rad te je izrazito komunikativan. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa