Pogledajte aktualnu ponudu poslova u Istri

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Imate iskustvo rada na farmi muznih krava? OPG Enio Kocijančić iz Tara pokraj Poreča zapošljava radnika na farmi muznih krava u dolini rijeke Mirne. Posao se odnosi na mužnju krava, održavanje farme, čišćenje te brigu o prehrani krava. Na oglas se možete prijaviti do 12. siječnja.

Primus Grupa za tvrtku Agroproteinka zapošljava vozača dostavnog vozila za rad u Pazinu koji će kroz posao dostave proizvoda tvrtke biti prvi kontakt s klijentom. Kandidat bi trebao posjedovati vozačku dozvolu B i C kategorije te dobro poznavati rad na računalu i tabletu. Prijave na oglas primaju se do 19. siječnja.

Tvrtka Cronex iz Pazina zapošljava više Elektroničara/ Elektromehaničara za održavanje elektronskih uređaja i opreme te instalaciju elektronskih sustava. Uvjet je poznavanje elektronike i sklopova, a od kandidata se traži profesionalnost u radu te pouzdanost. Putem MojPosao na oglas se možete prijaviti do 10. siječnja.

Danieli – Systec jedna je od najvećih tvrtki za automatizaciju u industriji te pruža tehnička rješenja diljem svijeta. Osnovana je 1991. godine u Labinu, a osim tvrtki partnera u regiji, otvorene su poslovnice u Rijeci i Osijeku. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji L1 Automation Supervisor, a uvjete i detalje pročitajte u natječaju. 

Želite postati dio tima novog supermarketa Plodine u Cresu? Trenutno su otvorene sljedeće radne pozicije: Skladištar, Skladišno – transportni radnik, Viličarist, Prodavač, Konobar, Administrator. U supermarketima Pula, Fažana i Medulin zapošljavaju se: Mesar i Prodavač.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa