HEP Croatia Cup za rukometni spektakl u Umagu

0
Hrvatska rukometna reprezentacija stiže u Umag
Hrvatska rukometna reprezentacija stiže u Umag

U zajedničkoj organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza i Grada Umaga, ovih je dana Umag postao pozornica najzanimljivijih rukometnih događanja u Lijepoj našoj. Naime, od 1. do 10. siječnja u Umagu boravi Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija koja marljivo odrađuje treninge i drugu fazu priprema za nadolazeće Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj.

Kako saznajemo od izbornika Željka Babića, u Umagu trenutno trenira 21 reprezentativac, a Hrvatsku čekaju i dvije vrlo bitne i dinamične utakmice na HEP Croatia Cupu. Ujedno, u istom će se terminu odvijati i turnir mlađih kadeta, stoga nas očekuje zaista uzbudljivi vikend. HEP Croatia Cup otvara utakmica snažnih reprezentacija Crne Gore i Tunisa, koja je na rasporedu 7. siječnja u sportskoj dvorani OŠ Marije i Line Umag te započinje točno u 18 sati. 8. siječanj je pak rezerviran za veliki dvoboj Hrvatska-Tunis, dok će uvijek u isto vrijeme i na istom terenu, ali dan kasnije, snage odmjeriti Hrvatska i Crna Gora.

Ulaz je za prvu utakmicu besplatan, dok se za utakmice u nedjelju i ponedjeljak ulaz naplaćuje, a ulaznice se mogu kupiti putem interneta ili pred ulazom u Školsku sportsku dvoranu dva sata prije početka utakmice. S druge strane grada, u dvorani Stella Maris, točno u 20 sati, odvijat će se turnir mlađih kadeta, kojeg otvaraju Hrvatska i Češka u petak 6. siječnja 2017. godine. Slijedi Hrvatska-Poljska 7. siječnja te Hrvatska-Slovenija 8. siječnja.

Zahvaljujući dugogodišnjoj sinergiji Grada Umaga i Hrvatskog rukometnog saveza te odličnim uvjetima i infrastrukturi, HEP Croatia Cup već tradicionalno okuplja brojne ljubitelje rukometa, kao i sportaše i ljubitelje sporta. Grad Umag je ponosan domaćin sportskih spektakla poput ovog te iz godine u godinu potvrđuje kako je idealno mjesto za sportska događanja vrhunskih kategorija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa