Igor drandić iz bala

Dolazi mu Stanković, a on kaže: Ne gledam TV i ne znam tko ste!

0
Igor Drandić (foto: YouTube/kanal Aleksandra Stankovića)
Igor Drandić (foto: YouTube/kanal Aleksandra Stankovića)

„Ja zaista, ono, ne gledam televiziju i ne znam tko ste, ali vidim da ste pozitivni i ste mi dobrodošli“, rekao je svjetski putnik iz Bala Igor Drandić kad ga je posjetio poznati TV voditelj i urednik Aleksandar Stanković, koji na HRT-u vodi emisiju „Nedjeljom u dva“. Drandića je Stanković posjetio u sklopu svog motoputopisa pod nazivom „Vjetar u kosi“.

„Ništa, ja sam se sad teško uvrijedio, ovaj, što vi nemate pojma tko sam ja. Sad se dižem i odlazim“, odgovorio mu je Stanković. Naravno, to se nije dogodilo i ono što je uslijedilo bilo je ugodno i zanimljivo ćaskanje. Drandić je svom gostu ispričao kako je prije četrdeset godina uvidjeo kako je svijet pun laži te doživio svojevrsni blagoslov, odnosno unutarnju sreću koja ne ovisi o vanjskim stvarima.

Ono materijalno mu je tada prestalo biti važno, a on sam krenuo je na put oko svijeta. Trajao je 24 godine, a sedam godina bio je praktički bez novca. Cijeli video zapis, objavljen na YouTube kanalu Aleksandra Stankovića, pogledajte u nastavku teksta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa