Donosimo ovotjedne oglase, zgrabite priliku za novi posao!

0
Istarski supermarketi u Poreču
Istarski supermarketi u Poreču

Istarski supermarketi zapošljavaju voditelja područja. Opis posla uključuje vođenje i organizaciju djelatnika, osiguravanje i redovito nadziranje provođenja svih standarda, procedura i okružnica Društva te važećih zakonskih propisa u prodavaonici, redovito obilaženje prodavaonica, izrađivanje plana sati za pojedinačne prodavaonice. Ako smatrate da biste dobro obavljali navedene zadatke, prijavite se na oglas do 19. siječnja.

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj čiji objekti postavljaju standarde kvalitete diljem obale. Za svoj objekt  u Poreču zapošljavaju više izvršitelja za radno mjesto prodajnog suradnika u rezervacijskom centru. Potrebna je SSS ekonomskog, turističkog ili srodnog  usmjerenja, napredno poznavanje minimalno dvaju stranih jezika, razvijene komunikacijske, prodajne i organizacijske vještine. Poželjno je radno iskustvo na poslovima vezanim uz prodaju i marketing. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 27. siječnja.

Fagus je vodeći distributer premaza za dekoraciju, zaštitu, obnovu i održavanje drva u interijeru i eksterijeru. Trenutno zapošljavaju stručnog suradnika u financijama i administraciji, osobu ekonomskog usmjerenja, s dvije godine iskustva rada na administrativnim poslovima i poslovima u financijama, koja izvrsno poznaje MS Excel i bar jedan strani jezik (engleski/talijanski). Na oglas se možete prijaviti do 23. siječnja.

Tvrtka Coadria proširuje svoj Business Intelligence tim u Rijeci. Zapošljavaju na tri pozicije: BI Developer, JavaScript Developer i Python Developer. Sve uvjete pročitajte u oglasima na MojPosao, a prijave možete slati do 17. siječnja.

Penta je hrvatska informatička tvrtka koja uspješno posluje već više od 20 godina. Proširuju svoj tim te zapošljavaju osobu na poziciji programer/SW developer. Radni zadaci sastoje se od sudjelovanja u projektiranju i razvoju informacijskh sustava te razvoju novih rješenja temeljenih na Microsoft .NET platformi i Microsoft SQL Serveru, sudjelovanje u testiranju poslovnih rješenja te od koordiniranja aktivnosti s klijentom i internim timovima. Zainteresirani? Prijavite se na oglas do 26. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa