Valamarovi hoteli u društvu najboljih prema recenzijama gostiju TripAdvisora

0
Valamar Isabella Hotel
Valamar Isabella Hotel

Porečki hoteli Valamar Isabella 4*,  Valamar Riviera 4*, Valamar Club Tamaris 4*  te dubrovački Valamar Dubrovnik President 5* nalaze se među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj prema izboru korisnika TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja u svijetu, te su i ove godine ponosni nositelji oznake 2017 Travelers' Choice Award for Hotels. Ujedno, Valamar Riviera jedina je domaća turistička kompanija koja u ovom prestižnom izboru ima četiri hotela.

Već 15. godinu zaredom TripAdvisor svake godine prikuplja recenzije i mišljenja milijuna svojih korisnika  diljem svijeta. Najbolji se hoteli biraju u kategorijama:  top, luksuzni, povoljni, najbolja usluga, mali, B&B i prenoćišta, romantični i obiteljski, a nositelje znaka Travelers’ Choice odlikuju izvrsna usluga, vrijednost i kvaliteta. Valamar Isabella Hotel 4*,  hotel Valamar Riviera 4* te Valamar Dubrovnik President 5* korisnici TripAdvisora smjestili su u kategoriju Top 25 hrvatskih hotela , dok se Valamar Club Tamaris 4* nalazi u društvu najboljih deset hrvatskih hotela za obiteljski odmor.

„2017 Travelers' Choice Award for Hotels veliko je priznanje jer dolazi od samih korisnika koji su još jednom prepoznali kvalitetu naših hotela, zaposlenika i usluge. U Valamaru je gost na prvom mjestu, a ovo priznanje to svakako i potvrđuje te nas potiče da i dalje razvijamo izvrsnost naše usluge i da gostima pružamo nezaboravno iskustvo boravka u našim destinacijama“, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere.  

Top hrvatski hoteli 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa