Zapošljavaju: Duran, Valamar Riviera, Erste banka...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

V.S.T. je tvrtka koja se bavi prijevozom svih vrsta robe u Republici Hrvatskoj i izvan nje. Tvrtka postoji već 25 godina. Trenutno zapošljavaju na više pozicija, od vozača teretnog motornog vozila preko komercijalista do administratora za održavanja računalnog sustava. Sve uvjete provjerite u oglasima na MojPosao. Rok prijave je 20. veljače.

Tvornica stakla Duran iz Pule tvrtka je sa 60-godišnjom tradicijom u proizvodnji širokog spektra artikala od borosilikatnog (vatrostalnog) stakla za potrebe laboratorija i industrije. U potrazi su za tehnologom za proizvodnju laboratorijskog/industrijskog stakla. Ovaj posao obuhvaća izradu nacrta novih artikala, konstrukciju potrebnih alata, tehnološku pripremu proizvodnje, organizaciju izrade probnih uzoraka te unapređenje tehnologije rada i racionalizaciju redovnih proizvodnih procesa. Osigurano je stabilno i sigurno radno mjesto uz motivirajuća primanja. Prijavite se do 15. veljače.

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja posluje u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku. U odjelu kontrolinga javila se potreba za zapošljavanjem, te se traži IT specijalist za sustav poslovne inteligencije u Poreču. Vaš profil: VSS iz područja računalstva/elektrotehnike, poznavanje baza Oracle i SQL, poželjno poznavanje alata IBM Cognos Framework Manager, IBM Cognos Transformer, PowerPlay Studio. Ako se pronalazite u navedenom opisu, pošaljite prijavu  najkasnije do 15. veljače.

Želite graditi karijeru u bankarskom sektoru? Erste & Steiermärkische Bank traži stručnog suradnika za poslovnicu u Pazinu. Idealan kandidat posjeduje SSS/VŠS/VSS ekonomskog smjera, relevantno radno iskustvo, poznaje proizvode i poslovne procese banke te rad u programu MS Office. Poslodavac nudi raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja uz motivirajuća primanja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 13. veljače.

Poliklinika Terme Selce prva je privatna poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj, čije su glavne grane djelatnosti dijagnostika, fizikalna teraprija i rehabilitacija. Uspješna poliklinika trenutno zapošljava liječnika specijalista/fizijatra i liječnika sekundarca na odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije. Po dogovoru, poslodavac može osigurati smještaj. Prijavite se na oglas do 15. veljače.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa