ispovijest dadilje

Tamara iz Pule čuvala im djecu, a onda postala tatina ljubavnica

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

"Teško mi je i govoriti o tome kako sam se zapetljala u glupu priču u jednoj obitelji. Vidjela sam da tata djece koju sam čuvala, a koji je imao četrdeset i nešto godina, a ja dvadeset i tri, tu i tamo onako malo duže gleda u mene", ispričala je Tamara iz Pule za Story.

Taj je tjednik, pod naslovom "Hrvatske dadilje kod bizarnih roditelja: Marš iz moje kuće van", pripremio tekst o iskustvima hrvatskih dadilja. Među nekoliko djevojaka svoju je priču Storyju ispričala i Puljanka Tamara.

"Pravila sam se da ništa ne kužim i dugo je ostalo na tome. No, kad smo jednom ostali sami s djecom, sjeo mi je preblizu, išao za mnom u kuhinju, bilo je jasno da mi se uvaljuje."

"Taj dan sam odjednom rekla da idem ranije kući, da me ne trebaju više jer je on s djecom… ni doma nisam došla, uslijedila je poruka. Dobro, skratit ću priču, imali smo aferu na kraju. Ne smijem se prisjetiti, srećom nas nitko nije razotkrio, barem ne supruga. Trajalo je koliko mi je savjest izdržala, nekih pola godine. Sada od tuđih muževa bježim kao od vraga’, iskrena je Tamara, donosi Story. Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa