Otvoreno prvenstvo Pule i Poreča u veleslalomu

0
S jednog od prijašnjih druženja (foto: Ilustracija)
S jednog od prijašnjih druženja (foto: Ilustracija)

Putnička agencija Zeatours, Ski klub Poreč i Ski klub Pula 2011. organiziraju 9. Otvoreno prvenstvo Pule i Poreča u veleslalomu, skijašku utrku za mladež i rekreativce Istarske županije. Utrka će biti održana 18. veljače s početkom u 11 sati na poznatom talijanskom skijalištu Zoncolan, nedaleko Udina, u susjednoj regiji Furlaniji - Julijskoj krajini.

Otvoreno prvenstvo Pule i Poreča u veleslalomu je sportsko-rekreativno natjecanje u organizaciji putničke agencije Zeatours, Ski kluba Poreč i Ski klub Pula 2011.koje okuplja mlade i rekreativce s područja Istarske županije. Natjecanje se organizira u svrhu poticanja rekreativnog skijanja, te promocije rekreacije kao zdravog načina života. Natjecanje je namijenjeno i prilagođeno mlađim uzrastima i rekreativcima, što natjecateljima omogućava da odmjere svoje sposobnosti, završe utrku i time steknu još jedno novo skijaško  iskustvo. To je jedna od tri utrke koje se boduju za Kup Istre.

Samo natjecanje zasigurno će biti kao i prethodnih godina popraćeno odličnom atmosferom, a završit će proglašenjem najboljih te podjelom pehara i nagrada. Na natjecanju se očekuje dolazak predstavnika regije domaćina, kao i nekih visoko pozicioniranih osoba naše Županije. Ovo nije samo natjecanje, već tradicionalno veliko druženje skijaša iz Istre. Iz Pule, Pazina, Poreča, Umaga i Buzeta planiran je i ove godine organizirani prijevoz autobusom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa