dado topić

U prepunom Monviju Mira je pala na njegov šarm i seksipil

0
Dado Topić i njegova supruga Mira: Već tridesetak godina zajedno (foto: 24sata)
Dado Topić i njegova supruga Mira: Već tridesetak godina zajedno (foto: 24sata)

Dok je davne 1984. godine na jednom koncertu u Rovinju Dado Topić (67) pjevao 'Hello, is it me you're lookin for...' u prepunom je klubu zapazio velike svijetle oči. Kada se nakon dva tjedna ponovo susreo s istim pogledom znao je da to nije slučajno, piše 24sata.

- Pomislio sam da mi anđeli s neba šalju poruku. Rovinj mi je u to vrijeme bio najromantičniji grad u Istri. Mira je radila kao 'area supervisor' za jednu veliku turističku agenciju sa sjedištem u Londonu i Stockholmu, a ja sam nastupao u Monvi, tada najekskluzivnijem zabavnom centru u Istri - prisjeća se slavni roker prvog susreta sa suprugom Mirom.

Bila je to, priznaje, ljubav na prvi pogled. Od svih prisutnih u klubu Dado je vidio samo njene oči. Kada su se upoznali sviđala mu se njezina mladost, razigranost, odanost poslu koji je radila, brilijantna inteligencija i iskrenost,  i naravno ljepota. Mira, koja je odrasla u Švedskoj i ništa nije znala o Dadi kao popularnom glazbeniku i njegovoj karijeri, pala je na njegov veličanstven glas, predivne pjesme, a potom i na njegov šarm, iskrenost te, dodaje, nevjerojatan seksepil, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa