U nesreći kod Novigrada poginuo Nenad Hušak iz Pule

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Oko 16.50 sati 19. veljače na cesti Novigrad - čvorište Nova Vas, u mjestu Bužinija kod Novigrada, došlo je do prometne nesreće nakon koje je preminuo vozač motocikla, dok je njegova 42-godišnja suputnica teže ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo da je riječ Nenadu Hušaku (49) iz Pule. U nesreći su sudjelovala i dva osobna automobila.

Nesreća se dogodila kada je 81-godišnji vozač upravljao automobilom Daewoo, pulske registarske oznake, kolnikom državne ceste iz smjera Novigrada prema Novoj Vasi te je na raskrižju započeo skretati u lijevo prema naselju Strada Contessa, bez da je propustio vozila koja su imala prednost kretanja. U tom se trenutku automobil sudario s motociklom Suzuki, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak, a koji je zadržavao smjer kretanja. Od siline udarca, motocikl se odbio i udario u Opel, pulske registarske oznake, kojim je iza Daewooa upravljao 34-godišnjak.

Vozač motocikla je preminuo na mjestu događaja, a njegova 42-godišnja suputnica je prevezena u OB Pula s teškim ozljedama. Protiv 81-godišnjeg vozača Daewooa podnosi se kaznena prijava radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa