Istarska zastava na povijesnoj utakmici u Barceloni

0
Denis Radolović s istarskom zastavom na Nou Campu (snimio: Noel Radolović)
Denis Radolović s istarskom zastavom na Nou Campu (snimio: Noel Radolović)

Za dvadesetak godina sinovi će pitati svoje očeve: „Tata, gdje si bio kada je Barcelona pobijedila PSG?“ Većina muškaraca, ljubitelja nogometa 8. ožujka pred svojim je tv ekranima svjedočila upravo tome – povijesti. I za 20-ak godina sjećat će se noći kada su pogledali jednu od najuzbudljivijih i najvećih nogometnih utakmica u povijesti.

Denis Radolović iz Pule sjećat će se i više od toga. On je povijesnoj utakmici svjedočio uživo na stadionu u Barceloni i to sa istarskom zastavom, koja se sasvim lijepo uklopila među tisuće stiliziranih katalonskih zastava. 

Kada je planirao godišnji odmor s obitelji u Barceloni Denis Radolović nije ni slutio da će prisustvovati povijesti nogometa. Utakmica na kojoj je Barcelona pobijedila PSG s 6:1 u infarktnom završetku bila je sve samo ne uobičajena nogometna utakmica. Od početne koreografije gdje gotovo 97 tisuća ljudi na Camp Nou maše pa do gola Sergi Roberta u posljednjim sekundama sudačke nadoknade. "Bio je to spektakl i praznik nogometa koji ću kao vatreni navijač FC Barcelone pamtiti doživotno", kazao nam je Radolović. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa