U Kanfanaru predavanje za privatne iznajmljivače, tema bazeni

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U organizaciji turističkih zajednica općina Kanfanar, Svetvinčenat i Žminj 16.3. s početkom u 17.30 sati u Domu mladih u Kanfanaru (prostor kod rukometnog igrališta iza crkve) održat će se prezentacija natječaja Ministarstva turizma „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ i predavanje o bazenima i održavanju bazena.

Prezentacije koje će se održati u četvrtak nastavak su edukacija za privatne iznajmljivače i druge koji se bave turizmom na području ovih općina, a cilj im je potaknuti sve zainteresirane prihvatljive prijavitelje po ovom javnom pozivu da se informiraju o mjerama i uvjetima sufinanciranja projekata (primjer mjera: razvoj posebnih oblika turizma, uređenje i proširenje kampova, ulaganja u uređenje izletiša, kušaonica i vinotočja, poboljšanje uvjeta za osobe s invaliditetom...). Također, s obzirom da je jedna od mjera i sufinanciranje izgradnje bazena privatnim iznajmljivačima, nakon predstavljanja natječaja održat će se i predavanje o bazenima i održavanju bazena.

Prezentaciju natječaja Ministarstva turizma održat će Kristina Radolović iz porečkog poduzeća Key Consulting, a predavanje o bazenima Marin Matejčić, inače jedan od predavača na Programu osposobljavanja za poslove održavanja okućnica i bazena kojeg provodi Pučko otvoreno učilište u Pazinu. Predviđeno trajanje prezentacija je oko sat i pol i namijenjene su svim zainteresiranima, a prvenstveno privatnim iznajmljivačima i drugim turističkim subjektima općina Kanfanar, Svetvinčenat i Žminj.

Detalji o javnom pozivu „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ mogu se pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva turizma, a zainteresirani za sudjelovanje na ovim prezentacijama mogu se prijaviti do četvrtka u 12 sati navedenim turističkim zajednicama. Za sve dodatne informacije obratite se putem e-maila: tzo@kanfanar.hr ili telefona: 052/825-244.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa