Slobodna radna mjesta: Traže se konobari, kozmetičari, vozači...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Restoran Dvi palme u Vrsaru traži konobara ili konobaricu za nadolazeću turističku sezonu. Poželjno je Poželjno iskustvo u radu na a' la carteu i poznavanje talijanskog, njemačkog i engleskog jezika. Na oglas se možete prijaviti putem MojPosao do 26. ožujka.

Connecto Mare je agencija za prijevoz/transfere čije sjedište se nalazi u Splitu u suvremeno opremljenim i novouređenim prostorijama. Kako bi upotpunili postojeći uspješan tim, u potrazi su za više izvršitelja na poziciji vozača te za djelatnikom u agenciji za prijevoz/transfere. Svi detalji čekaju vas na MojPosao.

Eko Farma na Krku zapošljava farmera – poljoprivrednog djelatnika za rad na eko farmi. Posao uključuje uzgoj i brigu oko voća i povrća svih vrsta, uzgoj i brigu oko peradi, koza, ovaca i svinja. Potrebno je iskustvo u ratarskim poslovima, ljubav prema poljoprivredi te dobra fizička kondicija i spremnost za rad.

Holistika je tvrtka smještena u Poreču koja se bavi uslugama masaža i ostalih kozmetičkih tretmana. U potrazi su za sezonskim djelatnikom na poziciji kozmetičara. Radni zadaci uključuju pružanje usluga estetske pedikure, manikure, depilacije, klasične masaže, tretmana lica, prodaju kozmetičkih proizvoda. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz do radnog mjesta te odlična primanja. Prijavite se na oglas do 31. ožujka.

Infobip je tehnološki div iz Pule koji posluje na različitim kontintentima s različitim klijentima. Za 2018. godinu postavili su zaista visoke ciljeve, a kako bi ih ostvarili, potrebni su im kandidati iz različitih područja, što je odlična prilika za vas. Provjerite detalje u oglasima na MojPosao i što prije se prijavite na željeni oglas!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa