MONIKA Udovičić:

Pozivam političare da se udostoje popeti na razinu građana!

0
Monika Udovičić na pulskoj tržnici
Monika Udovičić na pulskoj tržnici

Sunčano subotnje jutro kandidatkinja za županicu Monika Udovičić iskoristila je za druženje i razgovor s građanima na pulskoj gradskoj tržnici. Udovičić je u društvu Mirka Jurkića, kandidata za gradonačelnika Pule, Puležanki i Puležana, dijelila građanima grančice masline ususret sutrašnjem blagdanu Cvijetnice.

„Moja je želja da građani ovoga grada žive bolje, ali ne samo ovoga grada već i šire. Ta je želja jača od svih politika. Kada je u pitanju Istra, za mene nema livo ili desno, već samo napred ili nazad. Želim da Pula ide napred, želim da Istra ide napred! Uz mnoge projekte čiju realizaciju Puležani očekuju, na prvo mjesto ispred sve infrastukture, svih bazena i svih građevina, stavljam čovjeka. Tek kada svi građani Pule budu imali zadovoljene osnovne životne uvjete moći ćemo pričati o Istri 21. stoljeća.

Pozivam sve političare da se udostoje popeti na razinu građana. Naglašavam – popeti se, NE spustiti. Jer mnogi političari smatraju da su iznad svojih sugrađana koji su im dali bianco povjerenje. Dosta je bilo politike koja 4 godine nakon izbora građane ne pita za njihovo mišljenje. Kada Vas je gradonačelnik ili župan zaustavio na cesti da Vam zahvali što ste mu dali povjerenje da vodi Vaš grad i Vašu županiju? Kada su Vam zahvalili što im dajete plaću?

Želim biti županica svih građana Istre, neovisno o političkoj opciji, jer vjerujem da imamo zajednički cilj, a to je bolji život naših sugrađana!“ rekla je Udovičić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa