Krulčić govorio o odvodnji, groblju i civilnom društvu

0
Pazinski gradonačelnik govori u Spomen domu
Pazinski gradonačelnik govori u Spomen domu

U dvorani Istra pazinskog Spomen doma 12. je travnja održana javna prezentacija o radu i aktivnostima gradonačelnika i gradske uprave za razdoblje svibanj 2016. – travanj 2017. godine. Već tradicionalna godišnja prezentacija održana je s ciljem informiranja javnosti, poticanja otvorenosti i transparentnosti u radu gradonačelnika i gradske uprave, te približavanja djelovanja građankama i građanima Grada Pazina.

Gradonačelnik Renato Krulčić prezentirao je rad cjelokupne gradske uprave i postignute rezultate u protekloj godini, s osvrtom na posljednje četiri godine, te informirao građane o aktivnostima i projektima gradske uprave koji su u tijeku, odnosno čija se realizacija očekuje u narednih godinu dana. Tu je posebno istaknuo projekt proširenja groblja „Moj mir“ u Pazinu, zatim obnovu asfaltnog kolnika sa sustavom oborinske odvodnje prometnice s paralelnom izgradnjom sustava sanitarne odvodnje u trupu prometnice u Zarečju, te izgradnju sustava sanitarne odvodnje u naseljima Katun Trviški – Brajkovići – Zovići – Buići – Trviž.

Osim djelovanja same gradske uprave, predstavljeni su i rad i projekti trgovačkih društava i ustanova kojima je Grad Pazin osnivač ali i projekti civilnog društva u kojima Grada Pazin sudjeluje ili ih podupire. U sklopu prezentacije obrađena su područja proračuna, gospodarstva, infrastrukture, okoliša, zaštite i spašavanja, odgoja i obrazovanja, kulture, socijalne skrbi, zdravstva, sporta, gradskih manifestacija i svečanosti te projekata financiranih iz EU i drugih fondova. 

Na kraju same prezentacije, gradonačelnik je odgovarao na postavljena pitanja građana. Radi daljnjeg podizanja kvalitete usluga gradske uprave te poticanja dijaloga gradonačelnika i uprave s našim  sugrađankama i sugrađanima, gradonačelnik Grada Pazina nastavit će i u narednom razdoblju redovito informirati javnost o svim aspektima svog djelovanja kao i o djelovanju gradske uprave.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa