Renato Krulčić primio nagrađenog radioamatera Marka Češića

0
Marko Češić i Renato Krulčić
Marko Češić i Renato Krulčić

Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić sa svojim je suradnicima održao je 18. travnja prijem za Marka Češića, predsjednika Radiokluba Pazin, dobitnika Godišnje nagrade Nikola Tesla, koju dodjeljuje Hrvatski radioamaterski savez, za 2016. godinu.

Marko je nagradu osvojio zbog svog iznimnog doprinosa u radu s mladima. Između ostalog, bio je glavni koordinator Prvog pazinskog radioamaterskog vikenda i Istarske lisice 2016., održavao tečajeve ARG-a za mlade, te surađivao u obliku edukacije djece s Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin. Osim ove iznimno važne nagrade, Marku je dodijeljena i Godišnja nagrada Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2016. godinu, za svoj doprinos u radu s mladima i razvoju tehničke kulture.

Gradonačelnik Krulčić je izrazio zadovoljstvo i rekao da je Grad Pazin ponosan što ima dobitnika nagrade Nikola Tesla, prvenstveno zbog rada s mladima, ali i zbog toga što je spomenuta nagrada priznanje struke za radioamaterizam koji ima dugu i bogatu tradiciju u Gradu Pazinu.

Marko Češić se zahvalio gradonačelniku i gradskoj upravi na pružanju potpore za rad Radiokluba Pazin te izjavio kako je ponosan na dobivenim nagradama, koje su priznanje kako za ukupni rad tako i za rad s mladima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa