Ponuda radnih mjesta: Traže se optičari, pekari, prodavači

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tvrtka Kvasac bavi se proizvodnjom i prodajom pekarskog kvasca, pekarskih dodataka, slastičarskih krema i voćnih nadjeva. Misija tvrtke je stvaranje visokokvalitetnih proizvoda za cjelokupnu pekarsku industriju, pekarskih dodataka, nadjeva i slastičarskih proizvoda. Trenutno zapošljavaju Pekara – demonstratora (m/ž) u Splitu i Rijeci. Posao uključuje prezentiranje prodajnog asortimana, prezentaciju pripreme i pečenje proizvoda pred kupcima, obilazak i edukaciju klijenata te sudjelovanje u provođenju marketinških i prodajnih aktivnosti. Idealan kandidat ima 3 godine iskustva u pekarstvu, vozačku dozvolu B kategorije te izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Na oglas se možete prijaviti do 23. travnja.

Suvremena optička i oftamološka tvrtka s poliklinikom, Optotim traži nove snage za svoj tim na poziciji Optometrist/ optičar i to u četiri grada: Zagreb, Split, Rijeka i Zadar. Ukoliko imate najmanje jednu godinu radnog iskustva u optici, prodavali ste dioptrijske naočale te imate iskustva u izradi dioptrijskih naočala i manjim popravcima, idealan ste kandidat. Bonus je preciznost te izražene komunikacijske vještine te želja za usvajanjem novih znanja i vještina. Na oglas se možete prijaviti do 30. travnja.

I.T. Zeus iz Pule hitno zapošljava majstora pekara za izradu pekarskih proizvoda u Puli. Za ovu poziciju poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, djelomično sufinanciranje smještaja te plaću od 4.500 do 8.000 kuna. Uz pekara, zapošljava i dva komunikativna prodavača s iskustvom rada u trgovini. Poslodavac nudi djelomično sufinanciranje smještaja te plaću od 3.000 do 5.000 kuna. Sve informacije možete dobiti telefonskim putem na 099/5755 732 ili direktnom prijavom na oglas poslodavcu.

Mlinar je već dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a brend je prisutan i na inozemnim tržištima. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje. Želite li biti dio tog tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara? Prijavite se na neku od otvorenih pozicija: Radnik u proizvodnji (Zagreb, Poreč), Vozač (Zagreb, Poreč, Rijeka) te Prodavač (Poreč, Vrsar, Pula, Rijeka, Zagreb). Uvjete za svaku pojedinu poziciju pogledajte u oglasima na koje se možete prijaviti do 25. travnja.

Gap Medics nudi specifične uslugu na tržištu: pružaju mogućnost ambicioznim studentima medicine medicine u dobi od 16 do 25 godina da iz prve ruke vide kako rade bolnički liječnici u uzbudljivim mjestima širom svijeta. Kako bi i dalje mogli nuditi iste usluge, zapošljavaju osobu na poziciji Caterer/ Ugostitelj (m/ž) u Puli. Idealan kandidat Gap Medics tima je pouzdana i izrazito profesionalna osoba, s puno razumijevanja te koja ulijeva povjerenje drugima. Također, potrebna je sposobnost dobrog kuhanja te mogućnost pripreme hrane za grupe od 40 osoba. Prijavite se za ovu zanimljivu poziciju do 25. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa