Na Politehnici predavanje o internetu kao putu do klijenta

0
Pulska Politehnika
Pulska Politehnika

Alumni Politehnike Pula i Politehnika Pula organiziraju predavanje na temu „Web marketing: internet putevima do klijenta“ koje će se održati 27. travnja. sa početkom u 16.30 u prostorima Politehnike Pula – Visoke tehničko poslovne škole u predavaonici Luciano Delbianco. Predavanje je usmjereno  Udrugama, vlasnicima OPG-a, malim i srednjim poduzetnicima, iznajmljivačima i svim zainteresiranima koji žele dobiti informacije i naučiti kako provoditi aktivnosti marketinga putem Interneta na što efikasniji način. Cilj predavanja je približiti pojmove i metode WEB marketinga i približavanje budućim klijentima, kao i pravilno korištenje WEB prostora i društvenih mreža u svrhu oglašavanja.

Svoje znanje i iskustva na polaznike prenijeti će; dr.sc. Saša Petar, profesor visoke škole, autor 26 poslovnih knjiga, Miško Macolić Tomičić struč. spec. kreativnog menadžmenta, CEO i osnivač platforme „Essence of Croatia“, predavač na akademiji „#Poduzetnik“, Branko Mejak dipl. ing. politehnike, osnivač i direktor marketing agencije Mijena, certificirani Google stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u web marketingu.

Predavanje je otvorenog tipa te se pozivaju svi zainteresirani da prisustvuju predavanju i steknu nova znanja i izoštre svoje postojeće marketing vještine. Budite spremni odgovarati na promjenjive zahtjeve tržišta. Naučite kako se domoći vrha, te kako tu i ostati! Nakon predavanja moći se pogledati izložba “Tri stoljeća Pule kroz tri kućna broja”  a druženje će se nastaviti uz malu zakusku.

Udruga ALUMNI Politehnike Pula osnovana je 2012. godine te za cilj ima okupljanje diplomanata Politehnike Pula, organiziranje aktivnosti  promicanja, razvitaka i unapređenja politehničke struke, kao i aktivnosti za očuvanje, održavanje, poboljšanje i unapređenje kvalitete studija Politehnici. Tijekom 2016. godine organizirana su nekoliko predavanja, kao i 1. Alumnijada Politehnike Pula gdje su se članovi družili na Fratarskom otoku. Ovim putem Udruga najavljuje 2. Alumnijadu koja će biti organizirana krajem ljeta. Više informacija potražite na www.politehnika-pula.hr; Facebook Alumni Politehnika Pula ili pošaljite mail na alumni@politehnika-pula.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa