Novi uspjesi buzetskog strijelca Mladena Jurade

0
Mladen Jurada
Mladen Jurada

U Čakovcu je 23. travnja održano posljednje, peto kolo 1. lige Hrvatskog streljačkog saveza osoba s invaliditetom za sezonu 2016/2017. na kojem je nastupilo 12 strijelaca u 7 disciplina među kojima i Buzećan Mladen Jurada, član streljačkog kluba ,,Augustin Vivoda'' iz Buzeta.

Jurada se natjecao u kategoriji SH1 u dvije discipline: R1 i R3 (standard zračna puška-stojeći stav i standard zračna puška-ležeći stav) te postigao sjajne rezultate. Sveukupno je u disciplini R1 osvojio prvo, a u disciplini R3 drugo mjesto.

Tijekom svibnja na rasporedu je Državno prvenstvo, najvjerojatnije na osječkoj streljani Pampas na kojem će Jurada pokušati obraniti titulu državnog prvaka u disciplini R1 i to po deveti put za redom. Nastupiti će i u disciplinama R3 i serijska zračna puška te pokušati doći do još koje medalje. Za Juradu je pored osvajanja titule državnog prvaka bitno pogoditi što veći broj krugova i dostići norme koje je postavio IPS Shooting za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa