Traže se sezonski radnici! Plaće i do 15.000 kuna!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

G.P.P. Mikić iz Malinske zapošljava sobara/icu. Opis posla uključuje spremanje i čišćenje gostinjskih soba i javnih prostorija, brigu o urednosti, čistoći i higijeni hotela uz poštivanje standarda i procedura hotela. Riječ je o sezonskom radu, a poslodavac osigurava smještaj. Prijavite se do 5. svibnja.

Dvigrad Telekom traži kvalificirane osobe za izradu instalacija slabe struje. Za uspješno obavljanje posla traži se osoba sa srednjom stručnom spremom, elektromonter ili elektroinstalater. Potrebno je barem godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Tvrtka nudi redovita primanja, mogućnost napredovanja te rad s inovativnim tehnologijama. Rok prijave: 4. svibnja.

Boutique hotel Mauro/à la carte restoran Mauro nalazi se u centru grada Poreča, na rivi. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: glavni kuhar/kuhar (plaća je od 1.500 do 2.000 eura), recepcionar (plaća je od 5.000 do 7.000 kn) te konobar (plaća je od 1.000 eura). Sve detalje možete vidjeti u oglasima na MojPosao, a prijavu pošaljite do 28. travnja.

Ugostiteljski obrt Bonaca zapošljava kandidata na poziciji sobar/ica – pomoćni djelatnik. Osoba će biti zadužena za čišćenje apartmana i povremenu pomoć u ugostiteljskom objektu. Uz plaću od 6.000 do 8.000 kn, osigurani su smještaj i hrana. Na oglas se možete prijaviti do 28. travnja.

Laguna Novigrad zapošljava pizza majstora za sezonski rad. Na ovom radnom mjestu očekuju vas dodatne edukacije i mogućnost napredovanja. Poslodavac osigurava besplatni smještaj i obroke, a svi zainteresirani prijavu mogu poslati do 28. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa