U petak pulski maturanti slave završetak školske godine

0

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama Komunalne palače najavljen je bogati program proslave kraja srednjoškolskog obrazovanja za sve pulske maturante, a koji će se održati 19. svibnja na zelenoj površini ispred DC Rojca. 

„Grad Pula u suradnji sa Savjetom mladih Grada Pule već četvrtu godinu zaredom organizira proslavu završetka školske godine koja na jednom mjestu okuplja sve maturante“ istaknula je pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović nadodavši kako se ovakav vid proslave norijade pokazao kao dobra ideja.

Zajednička proslava započet će u 10,00 sati nastupom DJ Stefixa, kojega će kasnije zamijeniti The Night Express Band. Cijeli program trajat će do 14.00 sati. IIsmet Muhić iz Savjeta mladih Grada Pule dodao je kako će se zabava nastaviti u večernjim satima i to u vlastitoj režiji maturanata.

Ravnateljica Gimnazije Branka Antunović Piton kazala je kako vjeruje da će, uz ovakvu organizaciju, proslava zadnjeg dana škole proći u veseloj atmosferi i bez incidenata. Na riječi ravnateljice nadovezala se Lena Radunić iz Savjeta mladih koja je kazala kako ove godine neće biti zatvaranja parkirališta kod Rojca. „Odlučili smo maturante smjestiti na zelenu površinu ispred DC Rojca kako bi građani nesmetano mogli koristiti parking DC Rojca“ poručila je Radunić nadodavši kako će cijelu zabavu osiguravati zaštitari.

Ujedno, organizatori su ovom prilikom pozvali učenike da umjesto bespotrebnog posipanja brašna isto doniraju Crvenom križu ili nekoj drugoj udruzi i ustanovi po vlastitom izboru.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa