adria summer festival

Stiže u Medulin: Čola za rođendan dobio novi singl!

0
Zdravko Čolić u Medulin planira dovesti još 30-ak glazbenika
Zdravko Čolić u Medulin planira dovesti još 30-ak glazbenika

Zdravko Čolić, legendarni pjevač i jedna od najvećih pop zvijezda Balkana glavno je ime drugoga dana ovogodišnjeg Adria Summer Festivala. Na pozornicu na medulinskoj rivi popularni se Čola penje 29. srpnja, a sam je pjevač najavio spektakularni trosatni koncert s više od 30 pratećih glazbenika!

Za 30. svibnja – ujedino i Zdravkov rođendan – u cijeloj je regiji obavljena premijera novog singlea i spota za pjesmu “Mala”. Tekst i glazbu za novi Čolićev hit potpisuje još jedan slavni glazbenik – Momčilo Bajagić Bajaga, dok je aranžman djelo Nikše Bratoša. O samoj pjesmi, kao i o spotu koji je također premijerno prikazan na Čolićevom službenom Youtube kanalu, pjevač je rekao:

«Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da moj petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio s mojim dugogodišnjim glazbenim suradnicima.»

Snimanje video spota povjereno je i ovaj puta Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao bila da se emocija ove lepršave ljetne pjesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu «filmsku» priču. S ekipom suradnika Zdravko je nedavno boravio na više interesantnih lokacija u Crnoj Gori, gotovo neprepoznatljivim i samim stanovnicima. Spot je snimljen u dva dana, sa skoro 30 snimljenih sati materijala. Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga "Male", kako sama pjesma i nosi naziv. Spot pogledajte u nastavku.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa