Dalibor Paus: Mi smo nova forza za Barban

0
 Dalibor Paus: Zajedno s našim mještanima poboljšat ćemo život u općini
Dalibor Paus: Zajedno s našim mještanima poboljšat ćemo život u općini

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Barban Dalibor Paus uoči drugog kruga lokalnih izbora istaknuo je da je jako zadovoljan rezultatima prvog kruga. Tom prigodom, kazao je „uvjerljivo smo ispred svih ostalih kandidata i političkih stranaka, što je bitan pokazatelj da su mještani prepoznali našu viziju kad je u pitanju budućnost Općine Barban“. Paus je još jednom zahvalio svim mještanima Općine Barban koji su u prvom krugu izbora ukazali svoje povjerenje i podršku listi IDS-a i njemu kao kandidatu za načelnika.

- Pokazali smo zajedništvo, forzu i želju za radom, a naši su mještani to prepoznali i nagradili. Znamo točno kakvu Barbanštinu i Sutivanac želimo i kako to postići, zaista jedva čekamo da ozbiljno prionemo poslu, kazao je Paus te se osvrnuo na konkretne projekte koje će realizirati u naredne četiri godine.

- Mi smo „nova forza“ za Barban i Barbanštinu, zajedno s našim mještanima poboljšat ćemo život u općini, nastavit ćemo razvoj poduzetničke zone u Barbanu, staviti u funkciju neiskorištene nekretnine, izraditi strategiju razvoja poljoprivrede bazirane na sinergiji s turizmom, razvijat ćemo infrastrukturu, urediti uvalu Blaz za naše Barbance, uredit ćemo igrališta u naselju Gočan, Hrboki i Manjadvorci, i još mnogo toga. Naša općina može i mora bolje, a moj tim i ja spremni smo zasukati rukave i od prvog dana prionuti poslu krajnje ozbiljno i odgovorno, naglasio je Paus.

- Razvijanje gospodarstva, cjelogodišnjeg turizma i poljoprivrede, ulaganje u infrastrukturu, mjere poticaja za mlade i mlade obitelji te povlačenje sredstava fondova Europske unije prioriteti su na kojima ćemo ustrajno, profesionalno, odgovorno i svakodnevno raditi u narednim godinama. Ne želimo više gubiti ni dana, ne pristajemo da naša općina sa svojim neiskorištenim potencijalima i ogromnim mogućnostima bude na listi čekanja, istaknuo je Paus te dodao: - Naši su mještani u prvom krugu izbora pokazali želju za promjenama, stoga ih ovim putem molim da to isto ponove u nedjelju, 4. lipnja. Svjesni smo da naša Barbanština može i zaslužuje bolje, a Barbankama i Barbancima, Sutivančankama i Sutivancima dajem svoju riječ da ćemo moj tim i ja uz njihovu podršku i pomoć to zaista omogućiti – mi smo nova forza za Barban.

- Izađite u nedjelju na izbore i zaokružite broj 1 ispred imena Dalibor Paus kako bi se naša općina u narednim godinama razvijala sukladno potencijalima i velikim mogućnostima koje ima. Želim da zajedno gradimo i koračamo stazom uspjeha. Imamo sve potrebno, nedjelja je savršen dan da pokrenemo našu općinu i od nje napravimo uzor i svijetli primjer ostalima, zaključio je kandidat IDS-a za načelnika Općine Barban Dalibor Paus.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa