kandidatkinja ids-a

Giuseppina Radoslav predstavila prioritete za uspješniju Karojbu

0
Giuseppina Radoslav
Giuseppina Radoslav

U susret drugom krugu lokalnih izbora 4. lipnja, kandidatkinja IDS-a za načelnicu Općine Karojba Giuseppina Radoslav predstavila je prioritete razvoja općine za naredno razdoblje 2017. – 2021. godine.  Radoslav je također iskoristila priliku da se zahvali biračima koji su joj iskazali povjerenje u prvom krugu izbora kazavši kako joj je drago što su birači prepoznali realan i konkretan program koji garantira razvoj i prosperitet Općine Karojba.

U ozračju izbornog rezultata koji je IDS ostvario na županijskoj razini, Radoslav je kazala kako je „pobjeda IDS-a, pobjeda istarskog načina života i istarskih vrijednosti na kojoj smo svi zajedno pokazali kako se bori za Istru.“ - Općina Karojba neupitno želi biti dio tog zajedništva, istaknula je kandidatkinja IDS-a za načelnicu.

Osvrnuvši se na rezultate prvog kruga izbora, Radoslav je kazala kako su vodili afirmativnu kampanju, ne blateći nikoga, a sugrađanima su predstavili realne projekte i nisu obećavali ono što je nemoguće napraviti u nadolazećem mandatu. Na tragu toga, Radoslav je podsjetila na značajne realizirane projekte pod vodstvom IDS-a spomenuvši pritom projekt Dječjeg vrtića, izgradnju Školske sportske dvorane, postavljanje nogostupa sa javnom rasvjetom kroz Škropete i Karojbu, nova cesta Muntrilj-Kvešti-Smolici i mnogi drugi.

- Sve to ne bi bilo moguće bez podrške IDS-a na županijskoj razini jer Općina Karojba jednostavno nema dovoljno svojih prihoda da bi sama mogla realizirati takve kao i  buduće projekte. Zato je potrebno da u drugom krugu napravimo taj iskorak kako bi se priključili tom zajedništvu te nastavili politiku rasta i razvoja, istaknula je kandidatkinja IDS-a Giuseppina Radoslav.

- U narednom mandatu garantiram Vam dostupnost, transparentnost, zajedničko rješavanje projekata koji poboljšavaju kvalitetu života u svakom pojedinom naselju Općine Karojba, cjelodnevni vrtić, društvene domove, sanaciju lokalnih cesta, proširenje javne rasvjete i mnoge druge projekte projekti koje ćemo uspjeti realizirati dobrim gospodarenjem, s puno vlastitog truda i suradnjom sa županijskim i državnim tijelima, kazala je Radoslav te je naposljetku zaključila:

- Hvala svima koji su prepoznali rad i trud koji ulažemo u izgradnju boljeg života u našoj općini, stoga,  ovim putem pozivam sve mještane Općine Karojba da iskoriste svoje građansko pravo, izađu na izbore i daju mi povjerenje kako bismo se zajedno izborili za našu općinu i dali joj jedan novi elan. U nedjelju, 4. lipnja zaokružite broj 2 – Giuseppina Radoslav i zajedno nastavimo graditi dalje!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa