Fešta u Komuneli otvorila ljetnu sezonu pučkih fešti u Umagu

0
Volonterke na fešti na Komuneli
Volonterke na fešti na Komuneli

Zahvaljujući odličnoj organizaciji i „uigranom“ timu volontera, ali i prekrasnom sunčanom danu, 3. je lipnja Komunela zablistala veseljem prve ovogodišnje pučke fešte u organizaciji Mjesnog odbora. Rasplesani i veseli mještani Mjesnog odbora Komunela priredili su odličnu zabavnu manifestaciju humanitarnog karaktera te i ove godine potvrdili titulu uspješnih domaćina.

Slavlje je započelo već u popodnevnim satima kada je na rasporedu bio uzbudljivi malonogometni turnir prilikom kojeg su svoje snage odmjerile ekipe željne fer igre i druženja. Bila je to prilika stjecanje novih prijateljstva te odlična uvertira u večernji program koji je potrajao do kasno u noć.

Naime, oko 20 sati započeo je glazbeno-zabavni dio fešte uz ples i note domaće grupe „Bukaleta“, koja je na nedavnoj proslavi Dana Grada Umaga nagrađena godišnjim priznanjem gradonačelnika Vilija Bassanesea povodom 30. obljetnice neprekidnog rada na domaćoj glazbenoj sceni. Uz dobro raspoložene članove grupe „Bukaleta“, bogata gastronomska ponuda privukla je mnogobrojne sumještane i posjetitelje koji su tokom cijele večeri uživali u glazbi i zajedništvu.

Predsjednik MO Komunela Cvetko Jovanović te zamjenik gradonačelnika Ivan Belušić zahvalili su se brojnim volonterima i svim dragim sugrađanima koji su odlučili prvu lipanjsku subotu provesti u Umagu, točnije u Komuneli, uz domaću atmosferu humanitarnog karaktera koja je ujedno bila svečana uvertira u dugo, toplo umaško ljeto.   

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa