Pogledajte ponudu radnih mjesta: Traže se različita zanimanja

0
Studenti u posjeti Rockwoolu
Studenti u posjeti Rockwoolu

TUBER FORUM zapošljava pizza majstora za rad u pizzeriji u neposrednoj blizini pulske arene. Radi se u smjenama, uz slobodan dan u tjednu. Postoji i mogućnost stalnog zaposlenja, a plaća je od 6.000 do 10.000 kn. Prijavite se na oglas do 9. lipnja.

Traži se komercijalist za rad u Kanfanaru. Opis posla uključuje obilazak prodajnih mjesta po ruti, kontakt s potencijalnim kupcima, prezentiranje novih proizvoda te odgovornost za točnost i valjanost faktura i otpremnica. Za prijavu na oglas potrebna je srednja stručna sprema, prethodno radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorija. Pridružite se uspješnoj međunarodnoj grupaciji – prijavite se na oglas do 9. lipnja.

Titan Constructa je ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika. Osnovne djelatnosti tvrtke su krovopokrivački, limarski i bravarski radovi, čelične konstrukcije te izgradnja poslovno-stambenih objekata. Tvrtka zbog povećanja opsega posla zapošljava na nekoliko pozicija: voditelj gradilišta, građevinski poslovođa – brigadir, tesar/armirač/betonirac, limar, bravar – zavarivač, krovopokrivač – izolater. Provjerite detalje u oglasima na MojPosao i prijavite se do 15. lipnja.

ROCKWOOL Adriatic zapošljava inženjera održavanja za preventivno održavanje. Potencijalni zaposlenik posjeduje VŠS ili VSS elektrotehničkog usmjerenja, radno iskustvo u proizvodnom sektoru te osnovno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ostale uvjete provjerite na MojPosao i pošaljite prijavu do 16. lipnja.

Traži se turistički predstavnik DMC/turističke agencije koncerna Der Touristik za Hrvatsku, za rad na terenu, s radnim mjestom u Rapcu i Puli. Radno mjesto obuhvaća zastupanje interesa koncerna DER Touristik prema gostima i davateljima usluga, administrativni rad u agenciji, prihvat gostiju u zračnoj luci te prodaju izleta gostima grupacije DER Touristik-a na licu mjesta. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 13. lipnja.

Ostale oglase provjerite na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa