draga di lovrana

Ljepotica s Učke kojoj je Kvarner kao na dlanu

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Svatko tko se bar jednom otisnuo put Kvarnera, vjerojatno je čuo za staru ljepoticu ukopanu u središte Učke pod kojom puca pogled na cijeli Kvarnerski zaljev, a koja plijeni poglede svojom ljepotom, mirom i elegancijom. Hotel Draga di Lovrana, piše Jutarnji list.

Osim po ambijentu od kojeg zastaje dah, poznata je i po kulinarskim kreacijama talentiranog chefa Denija Srdoča koje su velikim dijelom zaslužne zašto je restoran član prestižnog udruženja mladih restoratera Europe - JRE. Naime, ovo ljeto Draga di Lovrana zasjat će u novom sjaju budući da je postojeći dio hotela preuređen te su dodane još tri sobe s pogledom na more. Cijeli dizajn osmislila je vlasnica Sanja Nikolac koja je pomno birala sve detalje, donosi Jutarnji list.

Osim toga, Draga di Lovrana uskoro će se moći pohvaliti i s tri apartmana, uz postojeći senior apartman smješten u potkrovlju hotela s jaccuzijem, saunom, dnevnim boravkom s kaminom te vinskim hladnjakom i minibarom upravo se dovršavaju još dva junior apartmana. Cijelu priču oko uređenja upotpunila je i izgradnja vanjskog bazena pa ćete tako imati priliku ispijati koktel na vrhu grebena opuštajući se u bazenu sa cijelim Kvarnerom na dlanu, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa